Tuesday, December 20, 2011

The Times Are A-Changing

Salam.. Pa kabar takrang ritok tek? Entry untuk ritok cuma berkenaan dengan lagu Bob Dylan.. Sapa pernah dengar lagu Bob Dylan sila main2 mata depan skrin sekarang.. haha.. 

Lagu Bob Dylan sebenarnya banyak juak impact dalam kehidupan.. Mungkin takrang ada yang sik perasan.. Orang ninggal Steve Jobs adalah penggemar lagu Bob Dylan.. Zamannya dolok2 time gik maseh muda.. Time ya Steve Jobs berpeleseran dengan kereta Volvonya mencari idea untuk mengubah dunia.. Kisah benar.. Baruk rimarek nangga cita pasal dokumentari Steve Jobs..

Untuk OST cerita Watchmen ada juak menggunakan lagu Bob Dylan.. Mun takrang perasan la.. Lagu ya dimain ketika permulaan cerita.. Mungkin lagu Bob Dylan tok mempunyai lirik yang mampu ngembak pendengarnya ke tahap super release tension kali.. hihi.. So, amacam dengan takrang? Lagu apa yang ada memberi impak dengan takrang? Boleh share dalam komen box.. Dibah tok aku sertakan lagu Bob Dylan yang selalu aku mainkan dalam playlist.. Layan.. Till then.. Ciao.. Salam..


15 comments:

Jue said...

aku err sik pnah dgr..as usual klak dgr sbb dah lps lunch time..sikpat mok curi2 dgr haha

NISA GAY said...

lagu desolation row nak?nok cdak MCR nyanyi balit k soudtrack watchmen ya nk?bob dylan mpun ouh asalnya ya.

Hanie_Dew said...

aku pernah dgr nama. tapi tak pernah dgr lagunya. nnt cuba try test dgr kat utube.

Hanie_Dew said...

Amir cuti cuti mesia ka.hujung tahun ni pi la jalan jalan

AmirFX said...

kepada Jue,
Haha.. Best lagunya.. Kelak dengar aaaa... haha..

kepada NisaGay,
Yeahhh.. Bob Dylan punya.. :D

kepada HanieDewTheDew,
Lagu zaman 80an.. Lama dah lagu tu..

kepada HanieDewTheDew,
Haha.. Insyaallah.. Kalau ada rezki mungkin nak g sana nanti...

Ms Tikot said...

Lagu lamak...best.

AmirFX said...

kepada Ms Tikots,
Best owhhh.. Layan jak lagu dolok2...

eVa said...

bunyi nang lagu lamak.. xpernah mek dgr.. dgr lagu tok asa ngga crita cartoon toys apa kah.. ingat x ktk?

zahidahwahid said...

first time dengar lagu tok... kmk layan k-pop jak..adeh..
http://www.zahidahwahid.com/?p=4127

Gen2Merah said...

owh, saya pun baru dengar pasal Bob Dylan ni.. ekekeke

agaknya dulu saya kaki Rock.. tu yang tak layan sangat lagu syahdu dulu2.. ehehe

My Life's Journey said...

Cpernah kmk dengar ..yang pastinya .. kmk yang tgah stress tok terhibur :)


Thank u amir :)chak!

c'axoera said...

oldskoll ni...:D

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-13-wednesday-worst-word.html

AmirFX said...

kepada EvaAmoiROmina,
Mmmm.. ASanya dalam kartun toys story nak? haha.. Sekati kmk mesen jak... Kelak kmk carik... :D

kepada ZahidahWahid,
Haha... Kmk sik layan k-pop..

kepada Gen2Merah,
HAha.. Syahdu sanagat ker? haha...

kepada MLJ,
Chak kun chak! haha.. Ur welcome...

kepada c'axoera,
Zaman maseh budak main parit.. haha..

Bui Junaidi said...

first time kmk dgr tok..klasik nya..

nektok kmk layan lagu korea..wpun x faham tp layan juak..keke

AmirFX said...

kepada Bui,
Haha.. Nang addict la ktk ngn cerita Korea... haha..