Monday, December 12, 2011

Malam Ini Tidur Dengan Nyenyak

Salam.. Last entry untuk ritok.. hihi.. Bok lepas balit dari men bedmenten.. Nang best la.. Lamak dah sik main badan banyak keruk.. haha.. Nway, meets new and old friends.. But actually don't recall it yet till now.. Aaa.. Mungkin esok ada jawapan.. haha..

Back to topic ritok pasal malam tok tido dengan nyenyak sebab tadik dah berjaya mengalahkan pasukan cikgu Al-Mustain dari simunjan.. Fuhhh.. Bukanlah nak madah terer ney.. Cuma dah 3 minggu berturut mala jak kalah oleh team sidak.. Jadi malam tok dapat menebus kekalahan ya dengan jaya dan cemerlang sekali.. bwahahahahaaaa... Mungkin mombok ataupun terlanjur antu tapi puas ati sebab dapat menang... Hoyeahhhhh!! We are the champion...

Next week bertemu lagik.. Harap2 boleh menang gik.. haha.. To Al-Mustain and the gang -->> "We are the CHAMPION!".  So, malam tok dapat tdo dengan nyenyak sekali... Best2.. Mimpi yang indah2 untuk semua.. Adios.. Salam..



Thanks Freddie for the nice song ever.

10 comments:

Gen2Merah said...

waahh, mcm hebat ja team kamu ni.. Jom la datang Tawau.. kita wat frenly badminton dengan team kami.. ehehe...

Kami punya team Habuk.. main bedminton mcm haprak... ekeke

mMoOnN aAlLeEaA said...

tido nyenyak sebab kepak ya mir

Bui Junaidi said...

mun celen ngan kmk kompom ktk kalah..hahahaha

mummysyafie said...

haha..mun kalah sik pat tido la mir owh?

AmirFX said...

kepada Gen2Merah,
Haha.. Jauhnya... Ok.. Kalau ada kesempatan boleh juga.. Kiterang punya team pun cikai2 gak.. haha..

kepada Moonalea,
Haha... Kepak dan champion.. haha..

kepada Bui,
Haha.. Adoh.. Mok training lah kelak mun nak celen ktk.. haha..

kepada MummySyafie,
Mimpi ngeri kelak mun tdo.. haha...

Hanie_Dew said...

ni dah bangun tido ke belum ni tido nyenyak sangat. hahahaha

Chenal said...

Tahniah pok! kiro cam menang pingat emas sukan sea juak tukk! hehe

AmirFX said...

kepada HanieDewTheDew,
Haha.. Dah la hanie.. Kmk jarang mok bgn aher2.. :D

kepada Chenal,
Buleh kira cemya lah.. Antara Lindan ngn Chong Wei.. haha.. Thanks bro..

fRaMe+LenSeS said...

tingat lagu ni pas tgk tibi isnin hari tu. ehehe. :D

AmirFX said...

kepada FrameLenses,
Aaa.. Pasal apa?