Friday, December 9, 2011

Sik Tauk Apa Nak Ditulis Untuk Ritok

Salam.. Pa kabar takrang ritok tek? Sorilah.. Dah masuk sehari setengah sekda update apa2 untuk blog tok.. Kebizian melanda.. haha.. Sik tauk apa nak ditulis sebenarnya.. Entahla.. Macam kosong jak asa.. Cehhh.. Ayat poyo ada jak..

Nway, malam tadik berempas pulas men bedmenten tapi kalah juak.. Mungkin nasib sekda.. haha... Shuttlecock itu separa bulat.. So, takrang layan video lagu jak untuk ritok.. JEng3.. Sila scroll dibah untuk menonton video lagu dari MIA.. Made In Africa.. haha.. Sekati mesen jak nama.. Ok.. Till then.. Salam..


13 comments:

Cho Cho (bukan nama sebenar) said...

hehe..sama2..xda idea juak :)

mMoOnN aAlLeEaA said...

kamek pun sikda idea mir.byk ke gambar jak dah

ciK LyndaWawa said...

mesti tugh badan kitak..mala jak men bedmenten eh...=]

AmirFX said...

kepada Chocho,
Haha.. Lapar kali nak?!

kepada Monalea,
Haha.. Sabar2.. Sekurangnya ktk ada update...

kepada CikWawaGuana,
Tang tauk2 jak tough.. Bukan angkat berat pun.. haha.. Lengan kmk dah besar nektok.. Mun nak angkat ktk k ujung jarik manis jak pun buleh.. hahahaa...

Nanan said...

lagu tok dilayan masa gago ngn slumdog dolok eh. hehe

Hanie_Dew said...

mintak idea kat jue.dia sentiasa ada idea melimpah ke ladang gandum.

ala mir, kadang entry bole jugak dari manipulasi komen ke. entry kawan kawan ke. entry sendiri nak olah balik ke. kan. ceh pandai je aku bagi suggestion kat org kan. macam aku byk idea sgt.

sume ni blajar dari jue.

AmirFX said...

kepada Enan,
Aihhh.. Bau durian lam rumah kmk lok.. Ok2. Kejap gik kmk komen balit...

kepada HanieDewTheDew,
Orite.. Thanks for the suggestion.. Kejap lagi nak post entry baru..

Abd Razak said...

Salam Mir...

Rajin kitak update, kamek dapat seminggu sekali jak..

AmirFX said...

kepada Abd. Razak,
Salam.. Ahahaa.. Ada sedikit jak kelapangan...

Gen2Merah said...

mmg salu mcm tu kan.. salu jak takda idea nak hapdet nak tulis huhu..

kebetulan malam ni giliran saya plak nak p men badminton.. ehehe.. nanti kita frenly ya

AmirFX said...

kepada Gen2Merah,
Haha.. Boleh...

eVa said...

yobihhh lagu tokkkk.. lamak xdgr.. 2taun dh lagu tok.. bencik lagu tok ahhahaha

AmirFX said...

kepada EvaAmoiRomina,
Haha.. Ok2.. Kadang2 ingga juak nak?!