Wednesday, August 17, 2011

Tilt Shift Video

Salam.. Pa kabar takrang tek? Dah solat terawikh? Nway, tok just nak kongsi video yang cool berkenaan pengambilan video secara tilt shift.. Tilt shift tok maksudnya takrang leh klik SITOK mun maok tauk giklah.. Bagi photographer mesti tauk benda tok.. Tilt shift tok adalah berfungsi untuk simulasikan miniature effect ke atas gambar yang diambik.. Tapi entry kali tok nak nunjuk kesan tilt shift yang dipolah ke dalam video.. Enjoice..




6 comments:

wa khairul onggon said...

Rged eh.. kedak mena jak menan kecik hehe..

ciK LyndaWawa igUana said...

kacak3.......hehehe..posa oi...

Hanie_Dew said...

huhu comel je tengok orang orang tu macam dalam game SIM. hebatnya bole buat effect macam ni.

Redbloodsnow said...

psstt...sepjg bulan posa tok. lom gi mek solat terawih..adeh! terasa dirik keji. bukannya apa mir..terlampau kepak mek tam di dera kat opis :(

xpa...janji solah wajib 5 waktu di tunaikan nk ow..hehe

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

hai cucu...ninek dtg tuk...wah!hevat juak video ya cu..tergangak mulut ninek nangga =0).

AmirFX said...

kepada Onggon,
Haha.. Raged ooo..

kepada CikWawaGuana,
Haha.. Alhamdulillah...

kepada HanieDew,
Aaa.. Best kan.. Nampak macam mainan jer...

kepada PuteriSaljuMerah,
Haha.. Sekpa.. Ktk menunaikan solat wajib pun digandakan pahala di bulan posa tok..

kepada NekViviLim,
Haha.. Selamat datang Nek.. Ada molah menu baru ritok ka?