Wednesday, August 10, 2011

Contest Bersama Amir Jahari - Tanpamu

Salam.. Tengahari ritok panas membara.. Fuhhh.. Sabar.. Nway, entry tok just nak jawap tag yang diberik oleh Axuerha.. Actually tok adalah contest yang dipolah oleh En. Amir Jahari tunang kepada Cik Amni.. Duak2nya adalah blogger macam saya.. haha.. Right. Next thing is get to know the rules n regulation.. Check it out!



1) Umur  tak kisah brape ke brape k~
2) Sebarkan contest ni ke 3 orang (minimum, dan tak kisah ke facebook ke, blog ke or twitter)
3) Bagi link orang yang anda tag kat fb, twitter or blog kat kotak komen Amir Jahari punye blog.(Link je k)
4) Tarikh tutup contest ni pada "20 Ogos 2011"





Dah baca peraturannya takrang perlu polah:




1) Berikan pendapat anda yang paling Creative tentang keseluruhan lagu Tanpamu ini.
2) LETAK pendapat creative anda dekat comment blog Amir bersama bukti contest yang tersebar.
3) Pendapat yang paling Crative akan mendapat "Hadiah misteri" yang Exclusive dari Amir sendiri!







Amir Jahari - Tanpamu








My opinion:
Cool song n catchy.. Sesuai untuk semua.. Good song as always.. Performance pun mantap.. Teruskan perjuangan wahai anak muda.




Yajak lah asanya opinion aku tentang lagu tok dan persembahannya.. Dibah tok aku tag 3 orang blogger lain untuk memeriahkan contest tok..


Bagi nama yang sik dimention ya joinlah juak mun ada kesempatan.. Mari sama2 memeriahkan contest tok.. Muahmuahmuahh.. Sayang awak semua.. Salam.


14 comments:

SEN said...

kontest bersama Amirfx bila ndak kah owh..?hadiah cabik pun xda hal..klak aku join..

Umie Artoqiemie said...

kmk mok contest AmirFX jak AHAHAHA

blog-tips-kurus said...

yg negatif pon bole ek??

[sutera kasih] said...

kmk pun ada knk tag tok oleh tunangnya mpun hehe
lom gik kmk polah ehh..

pelangi said...

mek mok tanyak tok tengah konfius...daus AF ya adik beradik amir juak kah??

AmirFX said...

kepada SEN,
Aihhh.. Lamak ko menghilang Sen.. Posa sik ko bulan tok tek? haha.. Aok.. Kelak aku polah kontest.. Tunggu masuk fulus lok.. haha..

kepada Umie,
Hahaa.. Mentang2 sama nama.. haha.. Kelak kmk polah aaa...

kepada Tips Kurus,
Haha.. Ntah.. Boleh kot.. Cubalah.. :D

kepada SuteraKasih,
Aihhh.. Polah gik nun... haha..

kepada Pelangi,
Haha.. Salah kaunter pertanyaan.. Kmk pun kompius juak sama ngn ktk koh.. haha..

ciK LyndaWawa igUana said...

yer..kmkada juak...ok..ok...=] makseh....lak molah eh...

AmirFX said...

kepada CikWawaGuana,
Haha.. Polah nun.. Rami2 join makin meriah..

pelangi said...

hahahahahaha kmk pun member photog /partner photog mek, abang salah sorang sidak duak ya..nya sik padah juak pasal ya..ya mek konfius..hahaha

AmirFX said...

kepada Pelangi,
Haha.. Okeh.. Sidak ya duak ada collaboration jak kali..

Redbloodsnow said...

huhu..pssttt..mun mek rajin mek join ah ah. kebizian loh. ngupdate blog dh sekian...haha :D

AmirFX said...

kepada PuteriSaljuMerah,
Haha.. OKeh.. Polah aaa...

axuerha said...

thanks coz sudi/rela mjawab tag ini..huhu..

AmirFX said...

kepada Axue,
Hehe... Kmk datang rajin sebenarnya nak jawap tag tok... hahaa...