Sunday, August 21, 2011

Apakata Ini Benar2 Terjadi

Salam.. Pa kabar takrang ri minggu tok tek? Posa ok?! haha.. SIk lamak gik nak abis dah bulan puasa.. Ready nak raya jak gik lah.. Persiapan takrang cemne? Kueh Arab dah polah? Mala jak kueh Arab.. *jakun sebenarnya* Oklah.. Ritok just nak share video pasal Facebook.. Rata2 kita semua ada akaun Facebook.. VC kat dibah tok nunjuk privacy kita dalam update status FB adalah penting.. Kenaknya penting ktk org leh tangga lah video tok.. What if its really happen..




16 comments:

Yann Mazian said...

yalah bahaya check in then publish kat fb.. huhu.. thanks for sharing this. :)

AmirFX said...

kepada YannMazian,
Aaa.. Mesti ktk salu polah nak? haha...

am-rie said...

iphone 4 ya bro..sik mok nya ngambik..hehe
kinek tok, lam jambat pun update status..mcm2 jak..hehe

AmirFX said...

kepada Am-Rie,
Haha.. Apa nak status lam jamban nak d update ka... hahaa..

Abd Razak said...

Salam Mir...

Pelik juak owh..semua status nok diangkah lam FB

AmirFX said...

kepada Abd Razak,
Salam.. Yalah kohh. Status mun nak bagus2 tek ok juak.. Positif juak mun macanya...

KiKiHanakO said...

Camne upa kueh areb tok?

Jue said...

Kueh arab nok kaler putih bsalut susu ya kah? Fb ya bahaya sbnrnya mun org ya sik bhati2. Mun smua benda mok di post, ada jak kelak org pakei molah benda lain

AmirFX said...

kepada KikiHanako,
Haha.. Kedak apa d padah Jue kat dibah ya.. Kelak kmk post gambar kueh Arab ya...

kepada Jue,
Tauk ktk kueh Arab oo.. Kmk tok bok tauk... Jakun jak nangganya.. Status kat cney kita berada ya perlu diawas takut ada org molah jaik ngn kita kelak...

uSu iJamm said...

ku ingat tek bidio pasal kueh arab. Aku pun sik tauk gine upa kuih ya. Ingin nak nanggar gamba nya lak.

AmirFX said...

kepada Ijam,
Haha.. Ko pun sik tauk juak ka? Haha.. KElak post gambar kueh Arab aaa... hahaa..

Hanie_Dew said...

tu la kadang kadang oran gupdate status tak bertempat. sana sini nak update.

[sutera kasih] said...

kmk sekda smartphone lalalaalla

kmk dh siap polah biskut arab :P

AmirFX said...

kepada HanieDew,
Haha.. Yerlah.. Dierang update pasal tempat yang senang nak jumpa.. Lenkali update jer kat dalam jamban ker.. Susah sikit nak carik jamban mana satu.. haha..

kepada SuteraKasih,
Kmk sekda juak... Salu update pakei PC d umah jak.. Waaa... Antar sikit biskut arab...

ciK LyndaWawa igUana said...

check in in jamban....hadoo...

AmirFX said...

kepada CikWawaGuana,
Hado nya jang.. Cubo tak k Iped3.. hoho...