Sunday, August 7, 2011

GIVEAWAY EXSPRESS!! BY I'M BLUEWENDY


Salam.. Pa kabar takrang tek? Tamat posa takrang ritok tek?! Asaku kita disitok sekda masalah gilak nak menamatkan puasa.. Mungkin cuaca sitok berbeda ngn tempat lain.. Sik lah panas n sik juak sejok gilak pun.. Nway, ritok asa nak join GA yang dianjurkan oleh Bluewendy.. Instruction simple jak.. Just copy paste banner kat atas ya dan berik link sekali ke Bluewendy.. Lepas ya takrang jadilah follower blog ya.. Sik susah nak.. Last abisnya suruh tag 3 orang rakan untuk join.. Dibah tok aku engkah nama blogger yang aku tag untuk polah GA tok..


3. Hans

Ehh.. Terlebih sampei 8 orang inda. haha.. Sekpa nak?! Oklah.. Asa sapa2 yang bertuah ya boleh lah mencubo nasib takrang dengan join GA tok.. Terima kasih juak kepada blogger Yumida kerana mengetag saya.. Penin dah palak time tok.. Asa mok tdo awal jak.. Muahmuahmuahmuahhss.. Sayang awak semua.. Salam.




Feel lucky oredi?

8 comments:

Umie Artoqiemie said...

goodluck mir

ciK LyndaWawa igUana said...

yeyeye...namo mek ado!!! bolehla cubo tuk..hehehe

[sutera kasih] said...

ne pat tok mir..nya madah tag 3 urg jak..tok telebih sudah hihi

ktk ngn kak yumida tag kmk GA tok..ok, kelak kmk polah k..dh byk gilak entri cmya ritok tek hehe

Yumida said...

gdluck mir....

ada contest lg! mek tag ktk jak..ktk kn glamour..hihi

http://umikasum.blogspot.com/2011/08/lagu-dihati-oh-sicinta.html

Bluewendy said...

Salam dear.. time kaseh join..=) InsyaAllah awak yg bertuah.. No. Giliran dah updated dah.. usha2 lah yek..(^_^)

http://yusmanorain.blogspot.com/2011/08/update-peserta-giveaway-exspress-by-im.html

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

phewiittt! =0).
nama ninek ada...okeh...mlm tuk lekak tarawih ninek angkut tag tuk ya cu. mun sik sempat malam tuk, ninek polah tag tuk awl pagi isok =0). ninek gik takun carik resepi pakei polah hari tuk lok...

mudah-mudahan ninek menang..dpt sponser cucu makan..weeehaa! =0).

Hans said...

tq tag kamek ya
:-)

NunsNajib said...

thanks amer! ;)
aku sik mok post entry pasal ni boleh? hahaha.
and goodluck! dah menang jangan lupa aku :P