Thursday, November 3, 2011

Ubat Untuk Selsema

Salam.. Pa kabar takrang ritok tek? Rimarek tangan aku maseh wiggle bak kata Umie ritok dah steady kit mok nak nulis.. hahaa..  Nway, rimarek aku ada post pasal gambar untuk wordless wednesday berkenaan dengan rantaian kimia.. Rantaian kimia ya adalah kaitan dengan ubat yang aku ambik semasa aku kenak selsema..

Banyak juak yang konfius dengan apa yang aku post.. haha.. Time aku surf tenet marek aku cuma nak carik gambar ubat ya tapi Google sekda temu pasal gambar untuk ubat kecuali pasal description ubat ya jak.. Tapi dah aku search kali keduak bok aku ada nemu gambar ubat ya.. P what the fish.. Aku dah post dolok pasal rantaian kimia.. haha.. Ubat ya disyorkan untuk aku oleh sorang blogger Sarawak juak.. Mok terjah blognya boleh klik SITOK. Blogger tok tengah belajar dalam bidang pharmacy.. No wonder lah tauk pasal ubat.. hmmm.. haha.. Dibah tok gambar ubat ya.. Description pasal ubat ya takrang klik SITOK..




Oklah.. Lepas tok mok polah entry pasal minggu sukan.. hihi.. Sukan apa nak dibincangkan takrang kenak tunggu next entry.. Orite.. Masa untuk lunch.. Takrang layan lagu LMFAO jak lok aaa... Ciao.. Salam...



8 comments:

onie said...

kmk sukak belajar basa saghawak,nasib paham sikit apa yang ktk klaka apa :)

Zul Fattah said...

erk... layan

Bui Junaidi said...

maok juak kmk try ubat ya kelak mun selsema..

AmirFX said...

kepada Onie,
Haha.. Faham sikit2 ok lah tu.. :D

kepada Fattah,
Layanzzz...

kepada Bui,
Ok ubat ya kak.. Sekejap jak ilang selsema...

eVa said...

yahh.. ngantok x ubat tok.. tang kedak asa pahit jak nak ow..

AmirFX said...

kepada EvaRomina,
Pahit la juak.. Lepas nelan pil ya kmk empak gulabatu hudson k ilang pahit.. weeeee....

Hanie_Dew said...

ada satu ubat sesema aku slalu ambik kalau sesema. ubat tu kaler putih. mahal sikit jak. ubat tu mujarab dan tak mengantuk-kan << apa punya bahasa la.

bgus la ko dah makin sembuh. =)

AmirFX said...

kepada HanieDewTheDew,
Haha.. Dah ok la sekarang nie.. Malam tadi g kuarkan peluh.. Men badminton.. hihi...