Tuesday, November 22, 2011

Happy Birthday

Salam.. Match bola malam tadik nang best la.. Haha.. Gila stress nangga sepakan penalti... Apa2 pun tahniah untuk dua2 pasukan.. Dua2 dah ngeso game yang sangat best untuk ditangga malam tadik.. Cuma aku perasan yang padang bola untuk Sea Game nang kedak ya ka?! Macam men kat padang sekolah jak tangga aku.. Padang sepatutnya kaler ijo rumput.. P padang yang dipakei ya ada lumpur2 jak.. 

Pendapat aku mun sik pandey nak nanam rumput padang ya cat jak lah.. Simbah ngan cat kaler ijo.. Sik la ketara gilak.. Sikkan la sidak sik ready awal ngan benda cemya.. Adakah sidak semua jadi Merantau Warriors sebelum Sea Game?! Aissshh.. Ok2.. Dah gik ngerepak.. hahaa... Ritok tek just nak polah special entry untuk my friend.. Nak wish happy birthday untuk Cikamaru... Selamat Hari Lahir Cikamaru.. Kmk tauk ktk sik baca blog kmk tapi bang Apis ktk baca.. haha.. 

Selamat Hari Lahir.. Semoga ktk ngn Bang Apis cepat2 kahwin.. Dapat baby n kmk jadi Godfather untuk baby ya.. haha... Semoga ktk dimurahkan rezki sepanjang tahun dan panjang umur.. Insyaallah.. Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu.. 

Orite.. Asanya cukuplah entry tok.. ADa masa kelak sambung gik ngn entry baru.. Adios Muchachos.. Muahhhmuahhmuahhhsss to my body... Salam..


17 comments:

am-rie said...

Mok Ucap Happy bday juaklah kat org ya..hehe..
Ari tok semua org happy..bukan takat happy birthday jak..happy menang emas sukan SEA o..hehe

c'axoera said...

congrats mesia :D

Bui Junaidi said...

kelak masa besday kmk jgn x wish juak k..hehehe

AmirFX said...

kepada Amrie,
Haha.. Ok2.. Tahniah untuk rimau malaya...

kepada c'axoera,
:D

kepada Bui,
Ok kak.. Mun kmk sik lupak la.. haha..

Nanan said...

yeay tiger menang! :D

btw, happy birthday kwn ktk! :)

Eera Shera said...

hepi bday kat member tu..

haha cat padang? ok jugak tu..dah mcm kandang lembu ;)

Gen2Merah said...

selamat hari lahir... congrates to malaysia

EyqaLuvender said...

happy bday kt member tu...
btw,mmg stres tgk bola smlm...rase nk terajang tv tu...haha

p/s:my bday coming soon..kna wish!*paksa

ciK LyndaWawa said...

bday kmk kitak x polah entry pun.huhuh

Yumida said...

sokong wawa atas ya..nolong tetak lok..hikhikhik...

rimo menang...yeah!

AmirFX said...

kepada Nanan,
Haha.. Yeayy! haha.. Banyak yang kuciwa juak malam tadik.. haha..

kepada EeraShera,
Haha... Kan?! Ok lagi dari tengok padang bola yang camtu.. haha..

kepada Gen2Merah,
Tahniah juga untuk game yang menarik malam tadi...

kepada Eyqa,
Haha.. Malam tadi orang gaji rumah aku dah bising2 jugak.. haha...

kepada CikWawaGuana,
Aihhh.. Kmk sik tauk besday ktk bila koh... Insyaallah next year kmk sik lupak...

kepada Yumida,
Kmk tetak juak la... hahahahahaaaaaaa.... Tahniah untuk rimo...

Saiazuan said...

happy bday to your friend :D

Eera Shera said...

nak pengsan sgt kan..dah tgk sini?

http://eerashera.blogspot.com/2011/11/luahkan-apa-yang-dicari-sebenarnya.html

hehe :p

AmirFX said...

kepada Saiazuan,
Thanks.. <<- al-wakil

kepada Eera,
Haha.. Okeh.. Nanti saya terjah...

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

kacak lagu epi befday ya...
aok eh...hampir sakit jantung ninek nangga bola. nasib bait harimau muda menang..puas ati ninek...kahkahkahkha(teretak puas ati..ops! gugok indah gigi palsu kotan luas gilak mulut embak teretak).

Hanie_Dew said...

comel jak lagu birthday tu.

AmirFX said...

kepada NekViviLim,
Haha... Nang meriah malam tadik nek... Mak kmk nang alu mbak tdo.. Sikmoknya nak nangga.. Stress padah diriknya... Alu berkaul la kmk ngn adik kmk jak time sidak menang ya.. Siap ada sidak men mercun gik kat lorong kmk orang ctok.. :D

kepada HanieDewTheDew,
Dah 20 kali search lagu baru jumpa yang kreatif gini.. haha...