Saturday, November 26, 2011

Kawanku Pulang Dari Kuala Lumpur

Salam.. Update ritok sekda info terkini pasal apa2 berita.. CUma nak update pasal kawanku yang bok balit dari Key Elll... haha.. Ritoknya dah sampei ke kuching dan malam tok akan berempas main bedmenten ngn kmk orang gik.. haha.. Sik sabar asanya mok ngetest keterer-an main bedmenten ngn kawan ku ya.. hahaa...

So, thats all.. Update tok bukan apa.. Tadik ada kawan aku sorang nanyak berapa percent happy aku ritok.. Aku jawaplah 50% jak happy.. In conclusion sik happy gilak la.. Aku padah reason aku sik update blog untuk ritok thats y rasa sik happy gilak.. Bukan tegal mok duit dari molah blog p kinektok bila sik update dah asa macam lost semacam jak dunia.. ADakah aku nektok addict dengan blog? Yes.. I'm addicted.. But in the same time try to get profit from it.. hmmm.. 

Mok tanyak ngn takrang yang berblog nektok.. Adakah takrang sama juak rasa bila sik update entry rasa semacam jak ataupun sekadar nak ambik untung dari blogging tok juak? Persoalan tok akan disambung entry yang akan datang k?! Mok kemas2 nak men bedmenten lok.. Ehhh.. Jangan lupak juak untuk baca doa awal tahun ngn akhir tahun pada awal muharram untuk yang beragama Islam... Semoga penghijrahan kita tahun ini menjadi yang lebih baik dari sebelumnya.. Adios.. Salam..


Futuristic.. haha..


Gua lu gua lu gua.. Iye kerrrrrr...


Hoyeahhhhh!!


p.s. pic credit to Lebai Google


15 comments:

Gen2Merah said...

Salam Maal Hijrah 1433H buat semua

Saiazuan said...

hmm brapa lama dah aku x main badminton ni.. msti nak servis pn dah tak reti..hehe

KizZ said...

orait!Japg Kiz baca doa...huu

ztie said...

Sine ktk main badminton?? Errmm kmk rasa cmya. Cuma nektok ke bizian melanda gilak2 nyuruh sik dpt nak berblogging hebat glak kedak dlk wwwuwuwuw

onie said...

dah lama sik main bedmenten... wait for next entry :)

Chenal said...

mun x update blog..raso kenak tinggal bass aku pok! blog dh jd tpt terapi..

Eera Shera said...

rasa puas bila dapat berdating ngan blog..hehe

Bui Junaidi said...

kmk pun sama,mun x jenguk blog sehari cam sasau jak rasanya..hihi

AmirFX said...

kepada Saiazuan,
Haha.. Kena salu main baru ok.. Sama kes dengan kazen aku.. Servis ke langit jer... haha..

kepada Kisz,
Alhamdulillah... Semoga dirahmati...

kepada Ztie,
Mmm.. Setakat tok kat stapok ngn d stakan jak.. Mok join ka? Mbak laki ktk join sekali kelak..

kepada Onie,
Hihi.. Okeh... Tungguuu...

kepada Chenal,
Haha.. Ketagih ooo.. Aku lamak tok sik la ketagih kedak ya.. P bila dah salu update mula terasa something jak.. haha..

kepada Eera,
Haha.. Blogspot nie dierang ada baca2 kot.. haha..

kepada Bui,
Haha... Kmk mok improve bahasa kmk bila nak berblogging nektok..

ztie said...

Aaaa mesti sinun koh. Eran ati. Jaoh sekali jak. Hahaha manas. Maok mek. Laamak dh sik main aiee. Kejeron haha

AmirFX said...

kepada Ztie,
Haha.. Ok2.. Kelak kmk roger ktk... Nak men kat semariang sia perlu booking seminggu awal... Yalah lemah kohhh... Ktk tauk tempat lain padah jak...

ztie said...

Rah dewan perumahan lamak ya dh jd tmpt main badminton juak koh

AmirFX said...

kepada Ztie,
Aaa.. Kmk pernah tyk kat sia juak.. Perlu mbak net kedirik...

Hanie_Dew said...

rasa blog macam tmpt bergurau senda dengan kawan maya. =)

hakikatnya..hanya aku & jue je yang tau. ngeh ngeh nngeh..

AmirFX said...

kepada HanieDewTheDew,
Haha.. Setuju2... Hanya blog dan aku sahaja yang tahu.. haha..