Tuesday, November 8, 2011

Nikita

Salam semua.. Pa kabar takrang ritok? nice weather ritok tek.. Sunny day smp ke petang.. Lepas melapah daging kembu pagi tadik badan dh ready untuk bermain bedmenten..

Match ritok tek nang best la.. Berpartner dengan adik dikpun.. Mabeles game.. Sempat smash ke net.. Samping ya ada juak berpartner ngn Apis.. Kmk duak mengalami kekalahan teruk juak lepas ya..  haha.. Ehhh.. Lari dari tajuk.. haha.. Ok.. Just nak polah entry ringkas pasal drama tv Nikita.. Cita tok berkisarkan ttg seorang ahli Divisyen yang telah kuar dari kumpulan ya..

Kumpulan Divisyen tok asalnya adalah untuk menghapuskan segala bukti yang diperlukan untuk individu ataupun organisasi lain.. mm.. Nektok dah masuk season 2.. Nak soh cita tok best adalah cara perisikan dan sidak menghapuskan buktinya.. Sapa2 yang ingin nak tauk pasal cita tok boleh donlod dari season season 1 hingga nektok dah masuk ke season 2.. Rating aku berik untuk cerita ya 2.5 bintang dari 5 bintang... DIbah tok aku sertakan trailer untuk cerita ya.. Takrang layan jak aa... Muahmuahmuahss.. Sayang awak semua.. Salam..



13 comments:

Saiazuan said...

oihh tenet den sgt lembab.. xdpt la nak tgk vid ni..hang rajin btl post video..haha

onie said...

nikita bukan retis hok berlakon drama indon ke?macam best jak,mauk download gak la :)

EyqaLuvender said...

sy pnah dgr citer ni tp ta pnah tgk...pasni nk try cari,nk tgk!

AmirFX said...

kepada Saiazuan,
Haha... Bagi aku senang kot nak upload video nie.. haha..

kepada Onie,
Haha.. Nie Nikita dari negeri omputeh... Lagi stail... hihi :D

Yumida said...

di highlight oleh kement. pljrn mlsia....bez eh men ngn adik....mun kmk mesti mok buli adik jak..haha..hepi tueday

Hanie_Dew said...

nnt la ada masa baru donlod. byk citer aku donlod tak tgk tgk lagi. hahahaha...

AmirFX said...

kepada Yumida,
Haha.. ADik kmk ya jarang nak dapat men bedmenten.. Hepi tuesday untuk ktk juak...

kepada HanieDewTheDew,
Haha.. Banyak betul?! Haha.. Kadang2 aku pun tak terhabis tengok semua cerita yang aku donlod...

ciK LyndaWawa said...

pa kaba kitak tek?lamak da x komen sitok..sory...wuwuwuw

AmirFX said...

kepada CikWawaGuana,
Alhamdulillah.. Baik2 sahaja... Ktk apa kabar?

Dylla Fadzil said...

ramai kata nikita best. saya pun kena try tgk jugaklah.

AmirFX said...

kepada Dylla Fadzil,
Haha.. Mmg best... Try tengok...

eVa said...

adehyy.. mun kmk tok ada masa dpt juak mek nak dlot.. nektok boh jak.. huhuhu..

AmirFX said...

kepada AmoiEva,
Haha... Mun ktk k Strymux leh tandah jak donlod ktk ya... Nway, smile always... :D