Thursday, October 6, 2011

Rest In Peace Steve Jobs..

Steve Jobs. February 24 1955 - October 5 2011.




Salam.. Baruk jak nengar berita pasal kematian seorang yang berpengaruh dalam dunia teknologi nektok.. Mesti rami yang dah tauk pasal tok..Apple Co-Founder, chairman dan chief executive.. Nway, this vc dedicate to Steve Jobs. R.I.P.. 




21 comments:

ciK LyndaWawa said...

RIP pak steve...


antu kitak mer...kita di padahnya bulat.hahahahaha

Bui Junaidi said...

bok kenal siapa ya..hehe
RIP lah ngan nya
duit byk2 nak d tinggalnya ya bagik2 juak ngan kita ctok nak owh..
hahaha..ada ati

AmirFX said...

kepada CikWawaGuana,
Hahaa.. Adoh.. Leput ehhss.. haha..

kepada BuiJunaidi,
Yalah padah orang manusia mati ninggal nama.. Harta sik tauk ngn sapa nak diberik...

Ms Tikot said...

Baruk bln lepas nya launching product baru nak... Terdah nya...

AmirFX said...

kepada Ms Tikot,
Yalah.. Sian ada jak...

Asrul "iLham" Sany said...

terkejut gak tetibe die takde...

ngah wat artikel pasal beliau

AmirFX said...

kepada Asrul,
Yela kan.. Tetiba jer meninggal.. Faktor tak bagitahu pun...

Hanie_Dew said...

aspe replace dia ah. bole ke kembagkan ciptaan dia ni. RIP Steve Jobs.

AmirFX said...

kepada HanieDewTheDew,
Sebelum dia meninggal aritu sempat cakap untuk soh si Tim Cook ganti jadi chairman.. Tak tau la idea camner lak dia akan pakai...

Yumida said...

apple oh apple...x penah makei brand ya..buah epal penah la mkn..

AmirFX said...

kepada Yumida,
Haha.. Kmk sik pernah juak.. Blogger Cik Epal ya kmk tauk... haha..

erolnukman said...

RIP..palak utak nya dlm teknologi nang jauh kedepan.terasa juak lah khilangan nya..

Hans said...

RIP
gadget ciptaan dia berjaya mengubah kehidupan harian manusia
:-)

AmirFX said...

kepada Erol,
Yepp.. Nak gantinya ya nak berapa jak upanya...

kepada Hans,
True... Susah juga nak cari pengganti..

eVa said...

RIP.. smart brain nya tok..

Redbloodsnow said...

RIP steve. takziah buat keluarga mendian :)

[sutera kasih] said...

RIP steve...

Jue said...

RIP
ramei tkejut oh
aku pun sik sangka juak
dah sampei waktunya kali

AmirFX said...

kepada Eva,
Yeppp.. Big thinker...

kepada PuteriSaljuMerah,
RIP.. Steve Job..

kepada SuteraKasih,
RIP...

kepada Jue,
RIP.. Yalah.. Dah ajalnya.. Lamak juaknya melawan sakitnya time ya..

Sophie Al-Yahya said...

RIP Mr.Apple.

harap2 lepas ni Iphone turun harga.hiuhiu..

AmirFX said...

kepada Copi,
Haha... Tak mustahil akan berlaku..