Friday, October 14, 2011

Day 19: A Song From Your Favorite Album

Salam Jumaat.. Dah masuk ari ke 19 untuk cabaran lagu kali tok.. Sik sangka dah polah entry banyak tok.. Dolok2 biasa polah cgek entry untuk seminggu.. haha.. Nway, cabaran kali tok aku kenak pilih lagu dari album kesukaan.. Ehh.. Betul nak ka bahasa aku pakei ya.. Entam jak lah hooo.. So, aku choose lagu dari album lamak.. haha.. Actually banyak album lagu dalam hard disk aku tok.. Semuanya feveret..

Oleh kerna lam minggu tok aku asa rilek2 bila dengar lagu dari band2 local apakata aku berik takrang lagu dari band local juak.. Mungkin banyak yang maseh siktauk dengan band2 dari malaysia.. Banyak band2 dari malaysia tok lagunya best2 cuma sekda di publicize kan.. So, kuranglah orang tauk.. Tapi ya sekda masalah sebab nektok dah ada internet dan semua kita nektok banyak berhubung k tenet.. Yeaaaaaa.. haha.. Ok2. The next song is this song from Boneca... The songs call Cela..




Klik SITOK mun xpat bukak vc dalam blog tok.

12 comments:

Saiazuan said...

aku x prnah dgr lagu ni.. huhu

Yumida said...

mek pn x pnh dgr lagu tok...

ciK LyndaWawa said...

lagu jaman bila tok...xpenah denga..=(

she_mah said...

Salam Jumaat juak...semayang jumaat boh lupak..hehe. kmk suka juak lagu tok ada part slow ya..

Jue said...

eh 1st time dgr koh
bunyi cam indie band
layan!

[sutera kasih] said...

indi band ka?
sik penah dgr huhu

Hans said...

kamek sik penah dengar juak...
band apa nih tok?

AmirFX said...

kepada Saiazuan,
Haha.. Banyak yang tak pernah dengar... Dierang nie buat muzik untuk suka2 jer.. Takder nak publisiti sangat pun...

kepada Yumida,
Haha.. Zaman 2007 sik salah kmk sidak tok muncul.. P sidak sik publicize sidak pun lagu..

kepada CikWawaGuana,
Haha.. Zaman ktk gik skolah menengah asanya.. haha..

kepada SheMah,
Haha.. Ktk la first time orang yang tauk pasal lagu tok...

kepada Jue,
Haha.. Layan hohhh.. Aok.. Indie band tapi sidak sik publicize lagu sidak...

kepada SuteraKasih,
Yepp.. Banyak yang sik tauk pasal band tok... hoho..

kepada Hans,
Hahahaaa... Ko ingt aku nie tua sangat ke nak digelar datuk? hahaa.. Nie band Indie.. Dierang pernah muncul sama dengan Estrella.. Tahun 2007 kalau tak silap...

eVa said...

yahhhh.. jauh dah ktk g eyhh.. jeles muchhh... haha..

nang rilek lagu tok eyh.. best2!! aok nang byk band indie x expose.. low profile bh..

AmirFX said...

kepada Eva,
Haha.. Nang jak... Mungkinlah sidak mok low profile.. Boh jeles.. Cepat2 ktk udate entry juak.. Ingin juak kmk nak tauk lagu2 dari album ktk gik...

miratun madihah said...

aku paling suka lagu ni weyhh,aku memang suka boneca

AmirFX said...

kepada Miratun,
Haha... Mmg sedap lagu dierang nie.. Sayang dierang tak buat lagu baru lagi..