Saturday, October 29, 2011

Pagi Yang Ceria Part 2

Salam.. Pa kabar takrang tek? Kepak juak asa ritok tek.. P puaslah jalan2.. haha.. Nway, entry tok adalah sambungan dari entry yang first2 tadik.. Sila klik SITOK mun mok baca yang first..

Pagi tadik sempat2 aku bangun awal untuk turun ke OUM(Open University Malaysia) untuk nangga course apa yang sesuai untuk aku belajar balit kelak.. Sebenarnya lamak dah ninggal nak belajar balit tok.. Cuma kesedaran lom ada gik.. NWay, tadik dah bincang2 ngn kazenku pasal ya n kmk duak setuju ambik course TESL(Teaching English Second Language).. Berat juak sebenarnya course yang aku nak ambik tok.. Tapi asaku dapat gik nak stand mun subjek english..


Bahagian depan Kampus OUM. 


So, lepas g sia aku ngn kazenku g ke Wisma kejap.. Mok neman bininya g window shopping.. Actually neman kazenku lah.. Sebab bininya mok aku neman kazenku ya jalan2.. haha.. Ada juak cemya.. Bagus2.. Aku suka juak cemya.. Lenkali aku dah berbini kelak mbak jak kawanku jalan2 nangga wayang sambil ya biniku shopping.. haha..


Which one is it? haha..

Dah puas kmk duak ngerayo lam wisma Saberkas tek calos lah lagik.. Haha.. Balit dari sia kenak culik gik ngn sidak blogger.. Asanya takrang mesti kenal.. Klik SITOK, SITOK dan SITOK.. haha.. Sikmok padah nama.. Kelak sidaknya glamer gik dari aku.. wakakaaa... Dibah tok gambar blogger ya.. Kiut miut jak sidaknya.. Sori gambar blogger sorang sik sempat ambik.. Serius penyakit semut aku datang tadik.. haha.. Lupak inda mok ambik gambarnya..



Hehe.. Ada kenal ini dua orang budak kecik? 




Meriah jak bila keluar rami2 kedak ya.. Serius best.. Next time boleh polah gik.. Orite.. Itu saja diari pagi yang ceria untuk ritok.. Untuk tengahari, petang dan malam sekda.. haha.. Ciao.. Salam...

15 comments:

Chenal said...

dh register OUM tek ka?

AmirFX said...

kepada Chenal,
Dalam proses.. :D

Umie Artoqiemie said...

Perghhh amirrr.. apply OUM..pat terjah ktk klak.. hehehe.da fb sik oi? mok add.

Nanan said...

waa ambik tesl. sma ngn kmk :)

AmirFX said...

kepada Umie,
Terjah? Malu kmk kelak kenak terjah2.. haha.. FB kmk ada duak.. Add jak ktk duak2 akaun.. Cgek k propelarkapal@gmail.com cgek gik amirkhn69@gmail.com...

kepada Nanan,
Haha.. Susah sik? Boleh la mintak ajar ktk kelak...

Naomi said...

future cikgu englishkah? all the best!

AmirFX said...

kepada Naomi,
Lebih kurang la.. haha..

eVa said...

yahhh.. d edit gik nya tek.. haha.. prey jak tym ya

AmirFX said...

kepada Eva,
Haha.. Lenkali leh kuar gik...

mr_abs said...

woo woo. jumpa eva padu. haha. si kecik kiut yaa :D

eVa said...

azahari : ahhaha.. aiee mena ilak puji kmk kiut kecik eyh.. ahahah

Hanie_Dew said...

eva tu kenal la. sebelah tu yann eh.. oooo...dah kenal dah..

AmirFX said...

kepada Azahari,
Haha... Aok.. Kecil molek dan ngegeh2 sikit.. haha...

kepada Eva,
Aihh2.. Boh nak perasan gilak.. haha...

kepada HanieDewTheDew,
Haha.. Dua2 femes blogger... Ehhh.. Hanie dan Jue pun femes gak... Bila nak jumpa?

ciK LyndaWawa said...

yer...masuk OUM nya..=]

AmirFX said...

kepada CikWawaGuana,
Mok belajar balit lok.. haha..