Friday, October 28, 2011

How To Love Lil Wayne Drum Cover

Salam Jumaat.. Pa kabar takrang ritok? Dah bekfes? Jangan lupak untuk bekfes.. Jega kesihatan.. Mun sik sihat susah nak polah apa2 kerja.. Pesanan penaja (kropok Udang).. Entry ritok just nak share video ngn takrang lagu How 2 Love by Lil Wayne dan dipolah drum cover dari nemiak nama JP95. Aku sik kenal gilak ngan nemiak tok tapi caranya men drum cool n simple jak.. Enjoy the vids.. Ciao.. Salam..




13 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

haha...ngegeh!!=p

AmirFX said...

kepada Chu,
Haha...

Zul Fattah said...

layan bro..

Hanie_Dew said...

aku teringin nak men drum. rasa cool jak kalau pompuan boel men drum tu.. uissshh..

blog ko pun sempoi mir. aku walaupun tak faham bahasa s'wak pekat ko. tp aku faham. errk.. faham tak aku ckp ni.

AmirFX said...

kepada ZulFattah,
Haha... Layannnn...

kepada HanieDewTheDew,
Haha.. Mesti nampak comel.. Nway, thanks.. Faham kmk apa yang nak dipadah ktk ya.. :D

teha said...

enjoy !

AmirFX said...

kepada Teha,
Gud.. haha..

eVa said...

wow!! cair ati mek ngga nya tok men.. dah lagu tok gik ya.. hadohh2.. rugged n cool!!!

AmirFX said...

kepada Eva,
Haha.. Kmk terer juak men drum.. Men dengan drumstick ayam.. Goreng crispy.. Nyumm2.. haha..

Eera Shera said...

dulu2 slalu berangan nak main drum..tapi tak tau la..

boys yg main drum sgt macho..auww..haahaa

Bui Junaidi said...

suka lagik dgn urang laki yg pandey main gitar..hehe

eVa said...

ahahah alu lapar ayam grg lok eyh..

AmirFX said...

kepada EeraShera,
Haha.. Nanti saya belajar main drum.. haha..

kepada Bui,
Okeh.. Kaktok belajar men gitar juak.. haha..

kepada Eva,
Haha.. Amam nun...