Tuesday, October 25, 2011

Day 30: Your Favourite Song At This Time Last Year

Salam.. Gud mornink gud afternoon gud evening... Pa kabar takrang ritok tek? Semoga sihat2 hendaknya. Last entry untuk cabaran lagu dah ritok.. Mesti banyak yang tertunggu2 bila la mok abis cabaran lagu tok.. haha.. Dalam minggu lepas ya tek aku nang super bizi..

Banyak benda nak dipadah dalam blog tok cuma yalah bila balit tgh malam ya asa badan dah kedak nyawa2 ikan jak.. Sempat polah entry untuk cabaran lagu tok jak untuk setiap hari.. Jadi, ritok adalah last day untuk entry cabaran lagu tok. Sik sangka juak dah sebulan aku polah cabaran tok dan hampir setiap hari ada lagu yang lain2 untuk aku publish. hoho.. Best juak..

Oklah.. Tanpa buang masa gik aku present ngn takrang lagu terakhir untuk cabaran kali tok.. Opss.. Sebelum lupak.. Sapa2 yang mok polah cabaran tok dipersilakan.. Ingin juak aku nak dengar lagu yang takrang ingin dengar dan selalu dengar.. Mun asa nak polah cabaran tok boleh klik SITOK k rujukan takrang. Hope u all enjoy the day for today.. Wish the best to all.. Aummmm.. haha.. Ciao.. Salam..


20 comments:

bunga said...

selamat pagi..hehee

am-rie said...

tahniah!! molah cabaran lain past tok..bungee jumping kah..hehe
layan lagu lok..

AmirFX said...

kepada Bunga,
Camat pagi...

kepada Amrie,
Haha.. Yalah gik mikir cabaran apa nak dipolah kelak...

RaMa-RaMa Fareeza said...

haha ktk nang rajin n consistent menyahut cabaran...hehe :)

AmirFX said...

kepada Rama2,
Haha.. Thanks.. Bok pes taem kmk polah cabaran tok... Asa tercabar juak la nak polahnya... :D

erolnukman said...

yeahhh...penutup lagu uncle cobain..layan! abis dah cabaran...rasa cam baruk ari ya nak request lagu..hehehe

AmirFX said...

kepada Erol,
Haha.. Sik berasa juak molahnya.. haha..

Hanie_Dew said...

dah habis la ni ya. ok ni request dari jue. bole tuju lagu?

Saiazuan said...

best lagu ni :D

AmirFX said...

kepada HanieDewTheDew,
Haha... Nak request lagu apa?

kepada Saiazuan,
Yepp.. Dari dulu lagi...

ciK LyndaWawa said...

kitak tok nang minat lagu rock2 oow...hehe

AmirFX said...

kepada CikWawaGuana,
Hihi.. Now u know..

Redbloodsnow said...

mek x pnah dgr lagu nirvana koh mir. cam x pat nerimak tinga mek..hehe

AmirFX said...

kepada PuteriSaljuMerah,
Haha.. Taste masing2.. Susah juak nak padah..

eVa said...

huhuhu.. rindu nak dgr lagu cdak tokk.. ingat gik zaman kecik dolok...

yahhh menang ktk eyhh.. dpt ngabis.. kmk 3-4 skip kotan bz ilak.. xlamak gik mok abiss!!

AmirFX said...

kepada Eva,
Aaa.. Boh bergaut gilak.. Ktk polah ekot masa ktk.. Asanya ktk boleh polah auto publish jak kelak.. Dapat ktk atur masa.. Lagu tok nang evergreen..

eVa said...

chop chop.. dr zie dr saiazuan mala mek bx word auto publish.. pa ya bah.. nya da set time bila mok publish kah?

AmirFX said...

kepada Eva,
Yeppaaa.. Ktk set time ngn date bila ktk mok publish post ktk ya.. Klik kitak kat Post Options.. Di sia ktk aturnya.. Simple jak nak polahnya...

eVa said...

aie mena ada kedak ya??? bestttt!!! oke2 mok polah eyhh.. aie alu suk ati mek... xmek bgg gik ari2 nak update. haha thx alot amir singa manjak! hahahaha

AmirFX said...

kepada EvaRomina,
Haihh.. Alu melekat nama singa tek.. Ngegeh ktk ya.. haha.. Ok2.. Try jak kelak..