Thursday, September 29, 2011

Shearing Machine Where Can I Find It

Salam.. Pa kabar takrang ritok tek? Aku ritok tek tgh mencari2 mesin shearing.. Tapi apakan daya kedei d kuching tok sik banyak stok yang jual.. Sapa tauk ada siney gik jual machine tok.. Dibah tok aku sertakan gambar untuk takrang kenal ngn machine ya.. Shearing machine tok berfungsi untuk memotong sheet of metal such as aluminium etc... Cgek gik nak tanyak takrang.. Shearing Machine dalam bahasa Melayu apa bah? Oklah.. Ya jak entry ritok.. Muahmuahmuahhsss. Sayang awak semua.. Salam...





19 comments:

Chenal said...

pakei apo ko mesin yo?

Redbloodsnow said...

ya nang piano alaf baru lah..hehe

Yumida said...

ingat tek piano..fungsinya menakutkan..ngerat metal..pic nya so cute la!

Adinda Amy Sensei said...

salam kitak...apa khabar tek?

Hanie_Dew said...

dalam bahasa melayu? #justgoogleit!

ciK LyndaWawa said...

shear..mesin ricih...hahahaha...aplikasi engineering sitok lok..ooo.....mesin tok untuk belen moment nak?kehkehkeh..sukati jak eh...haha

Hanie_Dew said...

meriahla mir korang korang yang datang memeriahkan blog kami tu. tanpa korang dgr bunyik cengkerik jak la. haha

AmirFX said...

kepada Chenal,
K motong besi.. Sidak Unimas mintak..

kepada PuteriSaljuMerah,
Haha.. Piano k ngerat besi.. haha..

kepada Yumida,
Haha.. Terer sidak ambik gambar ya.. haha..

kepada AdindaAmy,
Salam.. Alhamdulillah.. Baik2 saja...

kepada HanieDew,
Mesin Ricih? Pelik sungguh... Kat sini banyak yang tak tahu ricih tu apa bendanya... haha..

kepada HanieDewTheDew,
Haha.. Tapi seriusli blog takduak Jue gempak.. Entry lucu2 jak..

eVa said...

ricih mesinnn! haha.. pelik juak

AmirFX said...

kepada Eca,
Haaa.. Pelik nak?! haha..

Saiazuan said...

apa function mesin ni? klu ko ada tulis dlm entry pn aku tak tau mana satu function dia..haha x paham den..

eVa said...

sapa eca??? hahahaha

AmirFX said...

kepada Saiazuan,
Haha.. Nasib ko bagitau... Kalau tak nanti aku dah cita balik.. haha.. Benda tu untuk potong aluminium sheet.. Cara nak guna aku pun belum tahu lagi..

kepada Eva,
Haha.. Sori2... Siktauk kmk sapa Eca ya... Kawan ktk nak?! haha...

[sutera kasih] said...

apa benda ya?sik penah dgr & sik penah tauk hehe

AmirFX said...

kepada SuteraKasih,
Haha.. Sejenis alat untuk memotong dua... haha...

ciK LyndaWawa said...

see..kmk dah komen dah tok...x masuk2 juak..mesin ricih ya nak??

AmirFX said...

kepada CikWawaGuana,
Aaaa.. Kmk receive lam email komen ktk tok.. Yeppp.. Mesin ricih.. Ktk pernah pakei ka? Bahaya sik?

Jue said...

Nang ssh mok cr mesin camya. Slalu kilang ada atau bisnes kecik2

AmirFX said...

kepada Jue,
Haha.. Kmk carik supplier.. P nang susah mok jumpa mesin tok...