Wednesday, September 7, 2011

Bergerak Khas Dengan Jason Statham

Salam.. Pa kabar takrang ritok tek? Sunyi sepi jak tok.. haha.. Aku tek bok pas balit dari ator to-ikai.. Napo namo to-ikai yo.. haha.. Mengalami sedikit kesilapan teknikal.. Sudah pun dibaiki oleh mekanik yang bertauliah.. Yeppp.. Sendiri atur jerrrrrr... hihii...

So, entry ritok nak cerita sikit pasal movie yang aku bok pas tangga ria tek.. Cita Blitz. Sapa dah nangga cita ya? Cita ya mengisahkan pembunuh polis yang saiko.. Banyak juak la polis dah d bunuhnya.. So, hero dalam tok tek kenak solve cemne nak carik pembunuh ya dan sumbatnya masuk lokap..

Tapi dalam cita tok tek, rupa2nya pembunuh ya berdendam ngan polis yang pernah tahannya sebelum tok tek. Termasuk si Jason Statham tok tek.. Jason Statham lam cita tok namanya Brant.. Brant tok asalnya ada masalah juak dengan kerjayanya dalam bidang kepolisian.. Kira gangster dalam polis la.. Boleh tahan juak olahnya.. haha.. Choppp. Banyak juak dah cita aku tok tek.. Jong2 sekda surprise gik k takrang nak nangga kelak.. haha..

Oklah.. Asanya cukuplah pasal ya.. Takrang kenak tangga cita The Blitz. Tangga cemne ending cerita ya.. Mupok lok kmk tok. Jumpa next entry.. Muahmuahmuahhss... Sayang awak semua.. Salam.. 




Coincidence juak kaler poster tok tek kuning juak ooo.. haha..

12 comments:

Umie Artoqiemie said...

ok, lak mekorg nangga :P

Yumida said...

crita bru ka? cm bez jk jln crita ya tek... nggu my hb bli nok "rob photocopy" lok...bok pat diat...

AmirFX said...

kepada Umie,
Haha.. Tangga aaa.. Mesti tengok kelak...

kepada Yumida,
Haha.. Carik ktk lam torrent nektok.. Dah ada kuar copy DVDRIP...

Jue said...

Ok klak donlod hahaha
Mula2 tek ku pk pa la mskd ayat ya..br 1st time juak dgr tek =)

ciK LyndaWawa igUana said...

ooooooo hehehehehe.....ingat apo tek...to ikai....upanya....hehehe...cam mbiakduak tahun kaka jak..nait to ikai....yum..yum..hehe..

AmirFX said...

kepada Jue,
Haha.. Bok pes taem ka? Kelak2 kmk carik word baru aaaa...

kepada CikWawaGuana,
Haha... Anak buah kmk yang sebutnya.. Kmk padah ngannya kmk pinjam wordnya engkah lam blog...

Redbloodsnow said...

mun gya mek nk carik DVD pirate kat supermal kelak eh...hehe

AmirFX said...

kepada PuteriSaljuMerah,
Haha.. Ada asanya.. Best cita tok...

Saiazuan said...

jason statham! antara plakon fav aku :D

AmirFX said...

kepada Saiazuan,
Haha.. Same goes here.. Tapi dalam cita nie kurang sikit dia punya aksi...

[sutera kasih] said...

best cita ya ekk..hehe

AmirFX said...

kepada SuteraKasih,
Best.. Ktk dah tengok ka?