Saturday, May 14, 2011

Try To Make It Right

Salam.. Pa kabar takrang tek?! Semoga sihat2 hendaknya. Dah masuk 14hb Mei dah ooo.. Uishh.. Sik asa masa berlalu dengan pantas.. Lamak juak dah sik update blog yang usang tok.. Yerrr.. Macam dah lamak menar jak.. Haha..

Nway, ritok last day anak2 cabik ku idup dalam tray semaian.. Lepas tok akan dipindah ke dalam bekas yang lebih besar gik.. Haraplah anak cabik ya akan membesar dengan jayanya.. Dapat ku molah dalam big scale gik kelak.. yeahhh.. Apa gik ooo?! Sebenarnya sekda idea juak nak molah entry baru ritok.. Perut gik tengah lapar juak time tok.. Jadi idea kurang kit.. haha..

Pagi tadik ada ku nerimak sigek bungkusan dari sorang blogger yang Fabulous.. Wasehhhh.. Tima kaseh banyak2 atas penghargaan ya.. Sik sangka juak aku dapat nerimak hadiah penghargaan kedak ya.. Sapa yang ingin berkenalan ngn blogger ya k nambah rakan2 blogger boleh terjah ke SITOK. Cun juak marek friday the 13th p aku sik lalek sebab ritok adalah Saturday the 14th.. Sebab ritok adalah besday aku.. Yahooo.. Chewahhh.. 

Dah masuk perenggan ketiga dah.. Mmm.. Ok.. Asanya cukuplah dolok time tok.. Mok cari barang k amam lok.. Lapar ehhsss... Onyeng, sayang laparlah.. Polah pizza ngn sayang lok... haha..Dah2.. Muahmuahmuahhsss.. Sayang awak semua.. Sayang onyeng juga.. Salam..




Kedak toklah upa anak cabik ya dalam polibeg kelak. Gambar tok diambik dari Google.

20 comments:

saytunt yang fabulous said...

happy birthday!!!!!! tq link entry saya

erolnukman said...

bday kau ritok?wahh...hepi bday amir...semoga panjang umur murah rezeki.ney tauk jadi tokey cabik berjaya satu hari kelak..=)

Amni said...

happy birthday bro! moga murah rezeki.. bahagia dunia akhirat. amin..

hans said...

kek kitak mana?
hahahaha

Analisis Hans : Maharaja Lawak Episod Ketujuh

Ms Tikot said...

Hepi besday Amirfx...

AmirFX said...

kepada SaytuntFabulous,
Haha.. Makseh..

kepada Erol,
Thanks.. Insyaallah..

kepada Amni,
Makseh.. :)

kepada Hans,
Haha.. Kek sekda.. Nak bagi kek ker? Meh2.. Aku ready pisau potong kek dah nie.. haha..

kepada MsTikots,
Muchas gracias for the wish..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

epi befday cucu ku! =0).
dah besau dah cucu ninek tuk eh..
dah pandei nanam cabik.
ninek sik maok berlagu befday..
geruk ninek baruk bait dari batok.
jadi ninek molah ucapan jak lah..
ninek berdoa moga cucu berjaya menjadi penternak cabik yang berjaya!bisnes maju jaya..n jgn lupak sedekah sebungkus cabik pakei ninek molah masak pedas lomak cili api..hokeh! =0).

dUrRaNi said...

pak cik amir...

eppy bufday..selamat ari jadi..mat ari tua.. (^^)

ps : lmk dh xkomen ctok eyh...hehe..

AmirFX said...

kepada Vee,
Haha.. Aok nek... Ingt kmk ngn ktk.. Ada masa kelak abas kebun cucu ktk tok.. haha.. Makseh wish besday ngn kmk nek..

kepada Durrani,
Aihhh.. Seh mudak kmk tok... Haha.. Makseh sebab wish..

Abd Razak said...

Assalamualaikum Mir...

Sik ada lain selain mendoakan kitak moga Allah kurniakan keberkatan pada usia kitak...

Mun dikira kin dikit masa kita di dunia tok..

AmirFX said...

kepada Razak,
Waalaikumsalam w.b.t. Terima kaseh atas doa ya.. Akan kmk ingt ngn dikpun pasal benda ya.. Insyaallah..

uSu iJamm said...

Hepi besday Am! Dah besar dah ko Am, seiring dengan tumbesaran cabik2 ya.

Ashraav said...

Amir.... ahah.. asa2 apa yg ku mok cakap? ha.. xpayah tekak.. biar ku padah...

Happy Birthday...!!

Wish u success in ur life.. :)

AmirFX said...

kepada Ijam,
Haha.. Membesar sebagai johan.. haha..

kepada Ashraf,
Haha.. Bok nak teka tek.. Nway, thanks..

Chenal said...

Hepi besday AmirFX.

Jue said...

happy birthday pok! sorry lmbt wish
and mun cabik dah bsar kelak
boh lupak kirum ngan ku ctok ah =)

fLo said...

Happy belated day! Brapa bh umo ktk..kekekek...

Semoga cabik ktk byk buah lak..blt Kuch ujg bln mek g mbik k..makseh..;)

Hans said...

hahahaha
kmk bagi pinggan plastik je sebab nak masukkan kek kitak dalam tu

Blog Rollo De Pelicula

Hans said...

bro
blog no 2 tu meliputi filem2 yang bukan sahaja filem melayu tetapi juga filem English, Bollywood, Tamil, Chinese and so on...
tapi semua yang saya review tu ialah filem yang saya tonton jer lah
:-)

AmirFX said...

kepada chenal,
Thanks...

kepada Jue,
Ok pok.. haha.. Mun ada rezki lebih buleh antar cabik kelak... Tungguuuu...

kepada Flo,
Umur kmk ka? Bok masuk 20.. haha.. Aaa.. Mun sempat g agak kebun kmk jak..

kepada Hans,
Haha.. Nah plastik beg.. Beg pakaian.. Ko kena bagi kek yang besar tu jugak.. haha..

kepada Hans lagi,
Haha.. Ok2.. Nanti aku terjah blog tu..