Sunday, May 22, 2011

Speechless

Salam.. Pa kabar takrang tek?! Ri minggu dah ritok... Mesti banyak aktiviti yang dipolah ngn femili.. Ada juak yang cuba mencarik rezki pada ujung minggu.. Apa2 pun doakan yang terbaik untuk semua... Ritok just nak kongsi gambar salah seorang blogger yang lamak tok cerita pasal moral.. Hehe.. Sapa sik kenal ngn blogger tok boleh cari info dalam google.. Aku pun bok tauk juak sapa blogger tok.. Lets the picture speak for itself.. What a shame..




credit to wartamaya.

11 comments:

Zyash said...

Tak kenal, siape dia ne??

AmirFX said...

kepada Zyash,
Aaa.. Nielah papagomo..

wa khairul onggon said...

Amirfx.. tuk bukan papagomo.. tuk parpukari, blogger yg kenak fitnah ya.. Sidak blogger pro kerajaan pun sebulat suara komdem dan boikot nya sebab mun mena aik kola ya sebenarnya aik arak maka memalukan blogger pro kerajaan.

Tapi kita pun sik tauk nak, ndaklah ku berani sebab cangkir kolanya ya sebelah aik arak ya lah masalahnya. Sekali gik ku madah tuk bukan blogger papagomo. Salah info ko ya Mir.. ehekk..

Amni said...

nangga gambar jak, giney la mok tauk? hahahaha... sib la onggon madah sapa ya.. hehehe....

p/s : mekrang polah gathering ujong minggu tok, 29 mei... kul 8 malam, d D11.. jum... blogger swk..

AmirFX said...

kepada Onggon,
Hmmm.. Duak2 ya adalah nama untuk org yang sama.. Siktauklah munnya tukar nama lam IC juak.. haha.. Nway, asaku mun sebelah ya org minum aek kupi buleh juak aku cayaknya minum aek kola.. Sikpun kicap.. haha..

kepada Amni,
Haha.. Gambar ya ktk leh carik lam google.. Copy link location kmk ada engkah sekali kat gambar ya.. Klik jak...

p.s. insyaallah.. Mun sempat kmk g sia kelak...

wa khairul onggon said...

Amirfx.. org berlainan ya, boleh cek dalam carta blogger UMNo.. muka lain-lain.. Parpukari ya pok.. Papagomo kurus ala-ala rambut botak.. :)

AmirFX said...

kepada Onggon,
Aishh.. Salah ka? Mmm.. P duak2nya pro umno.. Still count la... haha..

wa khairul onggon said...

Amir.. haha.. kedak carta lagu jak hoh.. haha..

AmirFX said...

kepada Onggon lagi,
Haha.. Rajin juak komen smp 3 kali tuk... Sik g outing ka? Ritok nemu sidak madey skomot molah wedding video kat ipoh town coffee shop.. Interestingly siap ada pekerja d sia molah drama inda.. haha...

Yann Mazian said...

papagomo yakah? padu.. kmk pun sik terrrrkata... ohohohoho. =___="

AmirFX said...

kepada Yann,
Aok.. Lucunya tok.. Cerita pasal moral p kantoi..