Thursday, May 19, 2011

Pengumuman

Salam.. Entry ringkas jak ritok.. Just nak madah ritok tek dengar berita sedih pasal seorang blogger tok tek.. Berita sedihnya tek kerana blogger tok dah kembali ke rahmatullah.. Blogger tok asanya banyak yang kenal..





Caption dari blog.





Aku rasa dalam duak tiga hari yang lepas aku ada dengar berita yang blogger tok masuk ke hospital sebab penyakit asma.. Terkejut bila dengar berita ritok tek yang blogger tok dah kembali ke pangkuan Ilahi.. Semoga rohnya berada dengan orang2 yang beriman dan sama2lah sedekahkan al-fatihah untuk beliau.. Salam takziah buat keluarga beliau.. 

13 comments:

Oh Nanan said...

kmk xkenalnya. never come across nya pun blog. tapi mek doakan rohnya dtmpatkan di tmpat org beriman. aminn

mOnAlEa said...

kamek selalu masuk blognya mir. al fatihah...amin.

khairunnisa ♥ said...

kmk pernah baca satu entri nya sampei kmk senyum sepanjang hari before tok T_T

sik sangka nya dah kembali ke rahmatullah. moga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. amin.

p/s : terasa kehilangan sebab kita sama sama blogger. and baca entry satu sama lain.

saytunt yang fabulous said...

tedah ko....kita sama2 sedekahkan al-fatihah ngannya and hopenya ditempatkan di kalangan org2 beriman

fLo said...

kmk xkalak singgah belognya...takziah...

Jue said...

seriously????!!!aku slalu bc blog nya aih!!!

Abd Razak said...

Moga Allah mengampunkan segala dosanya...amin

Shafixx Azzha said...

al-fatihah

dUrRaNi said...

al-fatihah...

[sutera kasih] said...

arwah ya rajin singgah blog..al-fatihah..smga nya dicucuri rahmat..

e F a said...

kmk mcm pernah dengar jak blog nya yaa... salam takziah... al fatihah

mummysyafie said...

sapa tok mir? o tedah, belom sempat mek kenal ngan nya..

Al Fatihah tuk arwah..

AmirFX said...

kepada NAnan,
Amin..

kepada Monalea,
Amin..

kepada Flo,
Info dalam blognya best juak.. Apakan daya dah ajalnya...

kepada Jue,
Samalah.. Banyak info luar negara yang best2..

kepada Abd. Razak,
Amin...

kepada Shaffix,
Al-fatihah...

kepada Durrani,
Al-fatihah..

kepada Sutera kasih,
Amin...

kepada Efa,
Aaa.. Glemer lah juak blognya.. Nway, ajalnya dah smp..

kepada Mummysyafie,
AL-fatihah.. Kmk pun kenal2 cemya juak kak..