Monday, June 1, 2009

Minggu Yang Teramat Bizi

Salam. Lamak dah aku sik hapdate blog ehhss.. Dalam minggu tuk aku telah turun ke Sri Aman untuk menghadiri perkahwinan best fren a.k.a. geng keras En. Luzman Hafiz. Tahniah buat dirinya tyme tuk. Semuga kau berkekalan hingga ke anak cucu. Sik salah aku tuk dah malam keduak. Camne tek?!! Haha... Nway, u deserve it.

Penantian kau lamak tuk ahernya terlerai juak ngn ikatan perkahwinan. Dalam pada ya juak aku bertemu ngn Cik Felicia Farida kita d cnun. Nang sama abis kedak dalam gmbr bila berjumpa dgnnya. Haha.. Ampun.. Tyme aku g sinun cun juak cik Felicia nak pegi ke Pulau ........... Pulo ney sik tauk juak ku. Mungkin d pulau jerejak sikpun d Kpg. Pulo.. Haha... Hepi holiday kepada Cik Felicia. Buah tgn jgn lupak mbak. Dalam minggu tuk juak sambutan Gawai Dayak sedang berlangsung.. Aku nak ngucap Hepi Gawai Dayak kepada semua especially kepada kazen aku Boboy dan keluarganya.

Kepada yg sik nyambut Gawai hepi holidays. Jom kita pergi cuti2 malaysia.. Oklah. Nak g mandik n berak lok.. Haha.. CAlos... Layan jak tak urg gmbr yg d ambik aku..




Kiut nak gambar tuk?



"Kiut nak rambut mek?!"



Kiut nak kueh jala tuk?! Sayangnya dah rumpong sebab sik thn gik dah. Haha..

24 comments:

Su iJamm said...

whoaa..! imej baru kawan eh.. kacak aih. kedak gambarajah pakei main spirit..

[h]einsen said...

sedih ku diat kerumpongan kuih jala ya..sadis2..

kiki said...

berapa tahun ndak kah dah sik makan kuih jala..

adzzha said...

hahaha.. nama aku sekda dalam cerita kah

AmirFX said...

kepada SuiJamm,
Haha... Bena tuk pok?!

kepada [h]einsen,
Tedah lok... Mun ko dtg kuching tyme gawai aku belanja ko makan kueh jala...

kepada kiki,
Yalah... Tuk kira limited edition kueh jala.. Setahun sekali bok merasa gik...

kepada adzzha,
Yohh.. Ko sekboh gilak.. Glemer gilak kelak... Next entry aku engkah nama semua...

Ida Athanazir said...

happy cuti!! kuih jala nang nyaman & rangup. Lamak juak sik mkn eh

AmirFX said...

kepada Ida,
Hehe.. Hepi cuti...!! Sedap bila mun d polah pakei gula apong... Nyumss2..

eMBuN_mALaM said...

wahhhhhhhhh... kuih jala ehhhhh... bok teringat ballit kpg marik xda kuih jala koh... tp lemang ada... nyamsss... bila nk jumpa kmk ngn sprit tek...? ahakzzzzz...

Shitsurei shimashita said...

you need love you find love..
to make love you must love...
love who?
love who you want, then they will know how deep is our love.

mari berjumpa naga di MRT Hari Gawai Segulai Sejalai 12-20 June ini di Kuching.

AmirFX said...

kepada Embun,
Anytime my dear cuma kmk sik tauk sapa sprit ya....

kepada Naga,
Boleh.. Nanti jumpa... Insyaallah..

f.i.e.z.a said...

felicia ya mek org nggah nya lynn..nya nang kiut.mek x penah g sri aman koh.ingin juak mek mok sampei cnun..

AmirFX said...

kepada Fieza,
Haha... Nang kiut miak ya... Kmk pun dah lmk juak sik g Sri Aman.. Mun ada masa kita g sinun rami2.. Minum d Kalan Boyan...

madey9600 said...

knak mcm ku knal jak muka pengantin ya owh....

Ivy Metaga said...

errr..amir bila plak nak kawen hahaha

AmirFX said...

kepada Madey,
Kenal ka?? Dolok keja d Bytech... Bekas nemiak SMK Petra Jaya..

kepada Ivy,
Kmk tunggu ktk lah tuk... hehe...

Willie said...

Hahaha...semuanya kiut

AmirFX said...

kepada Willie,
Hahaa... Ikhlas juak bunyi ya...

Felicia F. Ramzi said...

YAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

AmirFX said...

kepada Felicia,
Betul ka email d berik ktk ya?? P = Pearl ya huruf besar ka o huruf kecik semua??? Phl terkejut inda... Terkejut juak lah kmk... Yahahahahahahahaaaaaa.......

AcHiKa said...

lamak mek sik ngabas blog~~ dah ketinggalan kmk~~ :) aaa ria sik sempat nak ngabas nikah apiz kamen~~ ehehe sekda tenspot~~ :P

*wink wink* said...

bg amer tok mala gi kenduri kawen org lain..ktk ya bila gik?heee!

Felicia F. Ramzi said...

sikda pun dlm email mek koh ..eh kamek lom cek email..kamek salu cek k phone jak sepjg kamek bercuti..kelak lah kmk msg tak gik

Kelebar Malam said...

ermm best juak ooo g pengilan urg kawen tp sik dpt lawan mun kita pun kawen... jgn tunggu lamak2.. go amir go...

AmirFX said...

kepada Achika,
Sekpa. Luzman pun dah selamat nikah. Ktk sekda ria cuma rasa kosong jak d Sri Aman ria..

kepada Fazy,
Kmk nunggu ktk minang kmk. Jom lah pinang kmk. Haha..

kepada AhMoi,
Check jak sia.. Gmbr k kamera adik kmk ya jak sekda kmk letak sekali sebab kmk sik tauk siney nya simpan lam komputernya.. Mun ada temu kelak mek nerik ngn ktk k?!

kepada Kelebar,
Haha.. Nunggu kmk dah stabil kelak insyaallah benda ya akan d cepatkan.. Asa tua mena jak dah.. Haha...