Monday, June 15, 2009

Datang Rajin

Salam. Ritok just nak share sedikit apa yang aku rasa time tok. Tq AhMoi sebab tag kmk. Len kali tag jak kmk k?! <-- yerr..
  1. apa perasan sekarang -bunga-bunga cinta tgh berputik. (bulak jak bah)

  2. saya nak makan - angin d Hong Kong. Nak pegi ke Disney World.

  3. saya x suka - d buli. haha...

  4. impian saya - memiliki nissan sylvia, rumah mewah, manohara(wtf), n menunaikan umrah.

  5. haiwan yg saya tidak suka - Anjing, Lipan, Kala, Babi dan Beruang.

  6. saya harapkan - kehidupan yang lebih baik pada masa akan datang.

  7. jika boleh diputarkan masa - saya nak tgk diri saya sendiri zaman budak sekolah rendah lagi..
  8. saya pada 10 thn akan datang - mempunyai share company dengan Bill Gates n Donald Trump.

  9. hp saya adalah - SonyEricsson P1i.

  10. saya pernah bercinta sebanyak - the real ones? xda time tuk. Maseh virgin n available.(haha.. apakah itu...)

  11. saya suka pada - manohara dan kereta.(mati aku kenak pangkong raja kelantan kelak)

  12. kawan2 saya - cannot be replace becoz their seem to be aTTACH TO ME... HEHE..

  13. pernah dikhianati - pernah.. and sik mok nak ingt lagik. Kelak tuhan jak balasnya balit.

  14. apa yang hendak dilakukan terhadap org yg mengkhianati anda - sumpahnya jadi tv sony 50" sik pun sumpahnya jadi kosi Osim. I really need those things right now.


  15. senaraikan 8 orang untuk diTag ::
  • Sh. Puteri Azalia
  • Luzman(Abg. Kamen)
  • Onggon
  • Adzzha(away)
  • Dukun Lintah
  • En. Naga Perang
  • Aone
  • Shaffix
  • Farah Loren
  • Emma
  • Tun Mahathir(chedet)
  • Pak Lah
  • Manohara
  • Tukang Kebun skolah Rakyat Tupong
  • Cikgu Talip Joperi
  • Liz Taylor
  • David Blane
  • Tokey tipon d Amtel Marketing d wisma saberkas
  • Sh. Fazidawaty *wink2

Ok. Asanya cukup2 dah org nak aku tag. Mun nak tag aku lagik seyla jak. hehe.. <-- nunjuk diriknya rajin lah tek....

13 comments:

f.i.e.z.a said...

ooo minat ngan manohara peduhal.berani ktk.sak ktk d padahnya kaki dera.hehhe

Bibi Fabulosity said...

ada kamek pengilan reya koh..hmm..mun kamek kenal kitak mesti kamek dah gramus kitak..

AmirFX said...

kepada Fieza,
Aishhh.. Kantoi... Rahsia kerajaan ya... Boh d bocor.. Nah geran tanah 2 ekar(sambil ngulor libah meja)...

kepada Bibi,
Aishhh... Ada duhal... Kmk pun asa nak ngeramus ktk juak mun nemu ktk d sinun ria... <<--- geramus manjak.. hehe...

Felicia F. Ramzi said...

aie, dibuai cinta kah? yerr? topik dengan apis ariya alu lum habis oo? tunggu lah kamek dtg kuching gik, kita temu k? best bercerita :)

AmirFX said...

kepada AhMoi,
Lom.. Haha... Nway, mun tak dtg kch kelak roger2 jak....

Willie said...

Ku pun rasa nak gi Disneyland Hong KOng... bila lah ada rezeki tok eh!

Ivy Metaga said...

hehehe...

amir dah kmk tauk cam ney rupa amir dari blogger lain masa ari pernikahan audio..

AmirFX said...

kepada Willie,
Ok.. mun cun sama kelak ada rezeki boleh pegi sama2..

kepada Ivy,
Hehe... Hensem nak?? <<-- ayat sik boleh pakai...

dukunlintah plk said...

datang malas.. duhh kenak tag..

Khairul Antasha said...

rajinnya lok molah tag..tokey tepon dgn Amtel???aih..hehheheh

AmirFX said...

kepada Dukun,
Ko mesti gik ngupak pusuk nak?! Haha...

kepada Kerol,
Rajin hoh?! Polah gik ktk sia...

[h]einsen said...

owh..kau duhal nok meretakkan rmh tgga manohara ya..heheh

AmirFX said...

kepada Heinsen,
Yeppp... Haha... Ishhh dah gik maduk aku ngn Manohara ya... Kenak pangkong raja kelak.... Ada d sumpahnya aku jadi bodyguardnya kelak... Xmok ehh... Simpang melekat 44.. haha...