Thursday, June 11, 2009

Nangga Wayang

Salam.. Lamak dah sik hapdata eh.. Bizi menar juak ehh.. Sik tauk sebenarnya nak naip apa lam blog tuk.. Mungkin idea dah kurang kedak sungei serawak juak.. Ada kala pasang p lupak nak masang jarin.. Bila aek dah kerin kelak bok nak gago masang jarin..

Pa2 pun aku maseh juak mok nak update blog aku tuk mungkin sebab aku boring gilak. Sekda molah apa2 d opis tuk.. Aiseh.. Bersadu inda. Sekpa, janji rock.

Ok. Tak urg dah nangga tajuknya d atas ya jadi aku nak bercerita sikit ttg apa yang dah aku lalui mlm tdk. Sesungguhnya mlm tdk nang sgt rami n padat sekali jak urg nangga wayang smp nak kemeh pun perlu berbaris juak. (nak kemeh ya sekda kaitan). Aku terpaksa turun awal dari rumah sebab nak kepong meli tiket. Nasib bait juak kawan aku dah meli tiket awal2 sak sik bergawut gik nak meli. Dibah tuk contoh raminya manusia nak nangga wayang mlm tdk.



Mun cem tuk lah d Star Cineplex nak ku sanggup pegi sia gik.


Nway, mlm tdk aku ada berteman ngn rakan sekerja aku. Bok first tyme kuar ngnnya. Janggal juak asa ehh. P bila dah kenal bok tauk camne. Cita yg kawan aku pilih mlm ya adalah Terminator Salvation. Nang best cita ya. Sik nyesal juak nangga mlm tdk koz rega teket berbaloi juak. Rm6 for one ticket. Mlm tdk juak menyaksikan seat adik aku d ambik oleh duak org cina yang asa best jak diriknya. Next time aku nemu mungkin aku negurnya lah.. Lihai la lu..!! Haha.. Adikku ngn kawannya paksa ngalah dirik sebab keangkuhan org cina ya tek. Sabar jak nya duak mlm tdk. P sebelum balit sempat juak merik se das duak kata2 sumpahan. Sik salah dengar aku sidak duak nyumpah cina ya jadi kerusi Osim. Mudahan juak lah menjadi sumpahan ya. Dapat juak aku join makei.

K k.. Malam tadik was very interesting bagiku. Colleague aku ya nang lucu. Nak alah2 jak molah lawak. Mun nya ada maca blog tuk aku nak madah makseh sebab sudi neman nangga wayang mlm tdk. Jasamu akan ku kenang sampei terhapusnya Skynet. Haha.. K. Ya jak nak d krepak lam blog kali tuk. Dibah tuk aku engkah sigek gik gmbr Terminator Salvation. Layan jak. Nak g minum aek susu lok. Perisa strawberry. Nyum2..



Nangga tak urg matanya lok. Merah kedak bigik saga sik?




Future begin tomorrow = Isok ari bok ada masa depan.

14 comments:

Khairul Antasha said...

nangga wayang x ajak urang...huhu

f.i.e.z.a said...

aok eh..x ajak org juak.. =(

Ida Athanazir said...

dah ketinggalan menar kmk tok dgn movie terkini

dukunlintah plk said...

nasib bait ending kali tok minum aek susu stoberi.. mun sik tek........... :p

WhiteTulip said...

yerr..nangga wayang eyhh..hehehe....bait sik gurin rah lantey kotan ramii..hehe..

kitak pegi pengilan bang odio?

zElDrItCh said...

best ka crita ya??aku blm gik nangga..teringin nangga tp blm berkesempatan...hahaha...cdak bangsa kerusi osim nang kdk ya..x eran..semua cdak jak mok pakei dengar...kadang mok lawan juak cdak ya..mun x..lalu ninjak palak...apapun bro..nice review..hahah..

Felicia F. Ramzi said...

i'll see at civic centre this sunday..eheh :)

Felicia F. Ramzi said...

see you*... sik datang sik geng ktk gik dah

Kenny De said...

yah..pegi nangga wayang xpadah.. kumpul geng rame2 bro..baru syuk pergi..hih

madey9600 said...
This comment has been removed by the author.
madey9600 said...

huhu...am nangga wayang ngan ehem2 eh...yerrr...dah bujang ko duhal am...hahaha

AmirFX said...

kepada Kerol,
Kelak mek ajak ktk ngn org kpg ktk sekali k?!

kepada Fieza,
Hehe... Next tyme genti ajak...

kepada Ida,
Kak Ida boh worry.. Anak2 kak Ida boleh kongsi cerita nak d tangga sidak juak kelak...

kepada DukunLintah,
Uishhh... Mun sik tek mok terkesima dak lain kelak maca... Haha....

kepada Munga,
Gurinnya x p mek tersentuh something "lembut" mlm ya.... Haha... Nway, insyaallah mek akan pegi...

kepada Zeldritch,
Aku ngn kwn ku dah nak moha juak bila nangga sidak Osim ya... Ishhh... Sidak supervisor d star cineplex pun sik rajin nak melayan sidak ya...

kepada AhMoi,
K k... Jumpa anda d sana..! Sure Kamboh...!!

kepada Kenny,
Mlm tdk bok ngumpul sebahagian sidak blogger d Kafe Bunda d jln hj taha mlm tdk... Next tyme akan lebih grand gik...

kepada Madey,
Bujang middle name aku... Haha... Ko bila gik nak ngeso ehem2 ko ya??

Kelebar Malam said...

lamak dh xnangga wyg.. gik nunggu crita transformers 2 lok.. sik sabar nok nanggar koleksi kereta cdak recepticon nga dak geng megatrone..

AmirFX said...

kepada Kelebar,
Hehe... Best mun nangga wayang rami2. Cita trnfrmers ya mmg d tunggu time tuk... Kmk lom miss gik nangga cita ya... *sak jak bok kua cgek filem