Saturday, July 16, 2011

Everywhere

Salam.. Fuhhh.. Ritok cuaca sejuk n menghiburkan mata untuk terus tidor.. haha.. Pa polah takrang hujung minggu tok? Mesti ada yang gik kerja o tengah polah plan apa nak dipolah hujung minggu tok... As for me time tok tengah layan video2 dalam Youtube. Dalam pada ya tek terjumpalah video lamak juak.. Video music lah.. Cuma lagunya lamak juak dah sik dengar.. 

Aaa.. Lupak juak nak cerita.. Marek I got a msg from strange number n guess what.. He/She ask me about if I wanna rent his/her place for my fertigation project.. What?! How did u know about that.. ahahaa.. I never told anyone about it before this.. Is this some kind of joke... So, lepas ya bersoal jawap lah aku ngannya. Last questionnya tanyak ngan aku berapa lamak nak sewa tanah ya.. Aku padah la mok sewa 3 - 5 tahun.. Lepas aku send msg ya sekda gik aku terimak msg dari unknown ya.. Fuhhh.. Asaku tok mesti konspirasi nak molah prank.. Nway, pesanan penaja ritok tek adalah mun lenkali nak berurusan silalah kenalkan siapa diri anda supaya anda tidak dilabelkan sebagai tidak bernama dan mungkin akan jadi topik perbualan dan mungkin anda dilabel sebagai orang gila.. haha.. 

Asa kenak stalk jak.. Nway, sik menjadi hal lah. Jika berminat nak sewa kita boleh berurusan.. I got your number.. Thanks nway.. So, yajaklah cita ku ritok.. Takrang layan jak video Michelle Branch kat dibah tok.. Lamak dah sik dgr anak tok berlagu.. Yalah asa nak upload jak video tok lam blog aku tok.. *padah jak peminat tegar* hahaa.. Muahmuahmuahhsss.. Sayang awak semua.. Salam..




11 comments:

Oh Nanan said...

yerr bang amir, ada stalker eh. hehe. oh lagu ya, kmk ska! hehe

happy weekend bang amir :)

she_mah said...

nang banyak benda nak dipolah minggu tok..harap pat selesai semua.. best lagu ya.. :)

Abd Razak said...

Salam Mir...

Kamek pagi tek jogging then service air-cond di bilit tidur tok..

Jangan lupak malam tok nisfu syaaban

ciK LyndaWawa igUana said...

kmk nolong org masak ritok..hanta kat suro lak..juh..kita g suro....nispu syaaban...juh..=]

uSu iJamm said...

Aku pernah juak iklan tanah k sewa ari ya. Tapi sekda urang maok. Tanah lam pasu.

Jue said...

yoh ko dah fames!ney ndak hahaha

axuerha said...

eh, kmkla msg ktk marek ya...huhu...

AmirFX said...

kepada NAnan,
Haha.. Hepi wiken enan...

kepada She Mah,
Haha.. Wish all the best...

kepada Abd Razak,
Salam.. ADa kmk pergi mlm tadik.. Meriah juak kat kampung kmk sitok..

kepada Cik WawaGuana,
Juhhh.. Pa d masak ktk tek?

kepada Usu Ijam,
Wahh.. Tanah lam pasu pun ko sewa juak ka? haha..

kepada Jue,
Haha.. Famous Amos... Ishhh.. Sik mok ehh femes kedak ya gilak...

kepada Axuerha,
Lohh.. Kenak sik introduce awal.. haha..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

lagu tuk lah selalu dilagu ninek masa nido ktk dalam buaian koh cu... mun ninek sik berlagu lagu tuk, meraong cucu dalam buaian bayi..kihkihkihkihkih ;0).

aih..ada urg nak sewa tanah ka? tanah ninek byk kosong belakang rumah..ada 6 pasu kecik semua nya..sigek pasu RM10 ninek charge..sb pasu ya pasu antik =0).

L@dyKichiMachiko said...

hahaha...yerrr kenak prankk.tok mesti org nok jadi ur silent reader pun keja tok. kmk suka Michelle Branch,lamak dah sik dgr lagu tok koh.

~encik amirfx, encik tunang saya ya tek nun jauh di kuching munnya dkt tek udah kmk sohnya ngagak kmk di ctok...(T_T)uhukss~

AmirFX said...

kepada Nek Vivi,
Haha.. Mahai juak ya nek?! Nenek tok nak meli keta mercedez ka? haha..

kepada LadyKichi,
Haha.. Mudahan jak silent reader jangan jak silent sniper... haha..