Friday, July 29, 2011

Beza Antara Dua Darjat

Salam.. Pa kabar takrang tek? Sik lamak gik nak posa ooo.. Best2.. Dapatlah diet tanpa dipaksa.. haha.. Nway, persediaan untuk puasa tok cemne? Dah ready ngn stock buah kurma usop taiyob ataupun takrang beli kat kedei tambi d gambier road sia? Aku macam biasa, beli buah kurma usop taiyoob jak.. Senang nak simpan sebab dah dalam kotaknya mpun..

Nway, ritok just nak cerita sikit pasal kereta biasa dan kereta lumba.. Ada sesiapa yang minat ngan kereta lumba? Ada?! Mestilah ada nak.. Sesapa yang suka dengan adrenaline rush pasti suka ngn sukan extreme kedak tok.. Tapi, rata2nya kita tok sik semua juak mampu nak makei keta sukan.. Bukan apa, nak maintain sekian.. Minyaknya gik. Ish2.. Oklah. Bagi yang ingin tauk aku ada berik videoklip yang ada cerita sikit cemne rupa kereta sukan ya. Asal kereta adalah dari jenama Ford Fiesta.. Sapa yang lom pernah nangga cemne upa Ford Fiesta ya buleh klik SITOK.. Nway, keta tok telah dimodifikasi dengan menyeluruh untuk keselesaan semasa sukan dijalankan dan keselesaan pemanduan.. Layan jak video kat dibah ya k.. Mok g abas cabik lok.. Muahmuahmuahhsss.. Sayang awak semua.. Salam.




12 comments:

fLo said...

ford fiesta kacak design nya...but seem like small jak dlmnya nk...blom ngga real la dlmnya...ngga lua jak selisih d jeraya...hihihii

AmirFX said...

kepada Flo,
Kmk pun sik pasti juak dalamnya kedak ney.. Mungkin besar MyVi juak kali...

ciK LyndaWawa igUana said...

cia mek go cart ju...

AmirFX said...

kepada CikWawaGuana,
Ktk pandey? Kelak melanggar dindin jak kelak.. haha..

Abd Razak said...

Salam Mir...

Tauk kitak, kurma kay puasa kelak dah mek beli bulan ya tek di KL...beli 12 kotak terus...tok dah tinggal 6 kotak jak, dapat sikah sampey abis bulan puasa kelak..:)

AmirFX said...

kepada Abd. Razak,
Salam bro.. Adohhh.. Sama d rumah tok juak.. Paksa beli baru gik kelak...

uSu iJamm said...

Keta ya dapat sik k ngangkut kurma?

Ms Tikot said...

Ford Fiesta ya best drive kat highway. Masuk lorong kiri...masuk lorong kanan...Masuk lorong kiri...masuk lorong kanan...jln besar bah ;-)

Yumida said...

sokong u su i jamm...hihihi...mun dpt angkut bok power...

Hanie_Dew said...

wahahahaha...sports car di malaykan jadi kereta sukan.pelik jak bunyi nya.

posa lagi dua tiga hari. kurma usop taiyob memang tebaeekk..tahan lama.

posa diet tanpa paksaan tapi jangan langgar aturan diet tem bukak posa makan banyak pulak..hahaha

Hans said...

hahhah
macam2 la ko bro
ekekeke
eh,selamat berpuasa yer
:-)

Nak Minta Tolong Vote Hans

AmirFX said...

kepada Ijam,
Haha.. Dapat.. Berapa kotak sik tauklah... haha..

kepada Mis Tikots,
Haha.. Kedak ular jak ktk mbak keta ya.. haha...

kepada Yumida,
Haha.. Dapat.. Kenaklah sik dapat.. Rega kurma ktk mungkin mahal gik sebab minyak k turun pasar lebih rm10.. haha..

kepada Hanie Dew,
Haha.. Pelikkan.. Aaa.. Time bukak kena budget makan berapa banyak... Setuju2...

kepada Hans,
Selamat berpuasa juga untukmu wahai Hans.. :D