Tuesday, January 11, 2011

Cerita Dengan Gambar

Salam.. Pa polah takrang time ujan tok tek? Ehemmmss.. Batuk inda.. Aaa... Bagi sesiapa yang sekda molah pa2 time tok tapi mata tengah maca blog.. Apakata takrang join contest Giveaway tok.. Contest tok dipolah oleh cheritaqaseh.. Klik pada banner dibawah ya mun mok tauk gik...







Tok lah banner untuk contest ya.




Ok.. Untuk contest tok cuma perlu jadi follower blog cik qaseh yerr.. Mun sesapa belum follow blognya boleh juak follow dengan klik SITOK. Engkah banner ya tek dekat sidebar blog takrang.. Peraturannya senang jak.. Dah takrang jadi follower blog qaseh sila sertakan gambar berpasangan..  Maksudnya lain2 jantina.. Laki dan ompuan.. Sik kesah sapa2.. Gambar pinjam pun boleh juak... Lepas ya engkah caption untuk gambar ya.. Apa2 caption pun sik kesah.. 

Dalam contest tok aku makei gambar anak buah kawanku.. Untuk Qaseh, toklah gambar yang kamek akan pakei.. hehe.. Harap boleh menang contest tok.. *cross finger*... haha.. 



Hazikah : Hehh.. Rambut uncle kedak Otomen lah...
Harizh : Heheheeeeee.... Acak ambut uncle...






Hazikah : Mmmm.. Jauh gilak itak ambik gambar amek ya uncle...
Harizh : Cemne amek nak lompat katak tok?! huuuu...








Ok.. Dah polah semua ya kitak orang kenak tag 3 orang blogger.. Untuk contest tok aku tag Ms. Tikot, Zie Madini dan last sekali aku tag Hani Apandi.. Orite.. Selesai sudah.. kekekee.. Sapa2 yang sik ditag boleh join juak contest tok.. Just klik pada banner ya... K lah.. That's all for now.. Muahmuahmuahhhss... Sayang awak semua.. Sayang onyeng juak.. Salam...

10 comments:

hans said...

goodluck
kalau menang kitak belanja kamek

P/S : Mak Nih Bisinglah!!!! Cuba Mak Diam Sikittt!

AmirFX said...

kepada HAns,
Haha.. Thanks.. Nway, perkataan kamek ya sesuai sebagai wakil sendiri jika nak bercakap dengan orang tua ataupun dengan perempuan... :D

Redbloodsnow said...

adohhh mir. kmk tokkkk lah yg paling pemalas nk join kontest n jwp tag aie...hahahaha

papa pun...thanx for tagging mek. xoxo :)

fLo said...

hahaha...kiut lok miak ya...mun kmk jd anak buah ktk nk d eran mek kenak muka uncle da make up n pake bju empuan...errkk......(magine muka ktk d edit bang odio)

labulabi said...

mun menang kelak jgan lupak blanja kmk org aa.mee jawa pun jadilah.hehehehe.

AmirFX said...

kepada PuteriSaljuMerah,
Haha.. Polah jak mun ktk ada masa kelak...

kepada Flo,
Haha.. Kiut bah muka unclenya tok.. Fotogenik... haha..

kepada LabuLabi,
Haha... Mun menang mee jawa boleh belanja sekali kelak.. haha...

ciK LyndaWawa igUana said...

yer...kecik2 dah diajar ber gerrr dah sidak ya aih.....twija jwak..hehehe...kiut gambar ya..kitak x tag kmk..so xpelulaa..hehe

AmirFX said...

kepada CikWawaGuana,
Haha.. Sekda aihhh.. Sidak duak ya kazen rapat gilak.. Xleh.. Kenak gigit unclenya kelak... haha.. Bah.. Mun ktk nak join sila jak.. Boh malu2...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

gooluck. semoga menang!

AmirFX said...

kepada Fifie,
Haha.. Thanks..