Monday, January 3, 2011

8FOXXY, bglah daku hadiah itu

Salam.. Entry kali tok nak cuba masuk kontest yang dipolah oleh 8FOXXY.. Sapa2 yang mok join kontest tok leh click jak kat nama ya..

Orite.. Pa dolok mok d cita owhh.. Oklah.. Sempena tahun baru tok antara wishlist aku adalah untuk update blog tok secara kerap.. Mungkin ada masanya aku tok kurang idea tapi aku mok teruskan juak blogging.. Bukan apa.. Blogging tok k nambah kawan baru.. Cayak sik takrang? hehe.. Mesti ada nemu kawan baru dari blogging nak?! First dolok aku kenal ngn blogging tok bila nangga adik aku ada molah blog.. Jadi perasaan sik mok kalah tek ada juak.. Jadi polah la blog tok tek.. Entry dalam blog aku tok adanya merapu adanya fakta lengkap adanya juak pasal dirik aku mpun..

Nevertheless blogging tok byk juak memberik aku pendapat dengan dunia luar pasal apa yang berlaku d sekitar sidaknya.. Dpt juak aku tauk cney tempat makan yang best2 walaupun aku time tok sekda gilak nak makan d luar nun.. Ada juak info pasal tempat peranginan yang best2 d negara dikpun dan ada juak pasal luar negara.. Udah merasa juak aku ada member yang belajar di UK(United Kingdom bukan Ulu Kelang) nun ngantar poskad hari raya.. Yahhh.. Ya bok best.. Aku nunggunya merik key chain gik kelak k kenangan.. Ecewahhhh... Drama ada jak...

Well, banyak gik benda perlu ditauk koh.. Bukan setakat nak berblogging kedak ya jak.. Dari blogging juak aku tauk sikit sebanyak cara nak ambik gambar dengan semperna walaupun aku sekda berisik kemere canggih tapi ilmu ya kita sik tauk kelak2 ada gunanya... Cehhh2... Dah la gik.. Banyak gilak merapu kelak.. Nway, aku happy bila join komuniti blog.. Banyak juak yang lom tauk pasal kuasa blogging tok... Harapan aku just sidak faham dengan wujudnya blog tok bukan sekadar merapu jak.. *sak jak merapu lebih*.. haha.. Sedikit sebanyak dapat membantu meningkatkan dirik kita ke arah yang lebih baik gik...

So, that's all for me now.. Aku harap dapat menang kontest tok.. Aku maca komen penganjur tok madah hadiahnya best gik dari waterprof camera.. haha... Mun menang tok aku maok kamera haaselblad cgek.. Yahhh.. Ya bok demanding.. Nway, kepada 8FOXXY, semoga ktk pilih kmk sebagai pemenang.. Kerana kmk ikhlas tok.. haha.. *sambil merik mata kedak puss in the boot*

Salam sayang untuk semua... Muahmuahmuahhhsss....




Awal engkah gambar pemenang.. Haha..


p.s. sapa nak join kontest ya just click kat nama 8FOXXY.

16 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

kiut muka org menang ya...kedak kitak juak.hehehehe..mek mok juak adiahh fre...


berik dslr kaaa...yo....puh puh..puh..puh....

alu keluar air liur..hahah

BSI-BSR-VIVIAN said...

hehe mek maok juak eh..

saytunt yang fabulous said...

bena ko blog nang boleh nambah kawan...

erolnukman said...

bnr pdh ko mir..byk bnda nak d tauk kita dr blogging tok..kwn pun rami,wpun sik pernah sorng pun aku bjumpa bsua muka.teringin tp i maluuuu....hahahah

Ms Tikot said...

Nang bagus juak berblog nak hor... update selalu, jgn x update...

AmirFX said...

kepada Cik Wawa Guana,
Haha.. Puhhh.. Mudahan menang aaaa... haha...

kepada VivianAR,
Bah2.. Sama2 kita memeriahkan kontest tok... Chaiyok2!

kepada Saytunt,
Haha.. Menar ya.. Dolok sikit jak kawan nektok dah bertambah2 jak... haha...

kepada Erol,
Haha.. Malu inda chekgu tok lok... haha... Kelak ada masa kita jumpa...

kepada Ms Tikot,
Haha.. Mok salu update bok org perasan ngn kita nak?! haha...

Jue said...

demand indah miak tok aih
hahaha
ku pun sikda kamera hasselblad ya haha

ps mena kt dirik..blogging tok nang power..mcm2 gosip latest pun ley dpt..hebat2

AmirFX said...

kepada Jue,
Haha.. Mun boleh tek nak?! haha... Ehh.. Selamat datang ke blog kmk tok... Kmk dah link blog ktk.. Jadilah follower kmk kelak....

Faizal n Fashitah said...

Taun baru, azam baru.. cergas2 skit berblogging.. sak duit kin banyak masok hhee XD

AmirFX said...

kepada F n F,
Haha.. Aoklah.. *sambil molah push-up 50 kali*

fLo said...

kmk menang coz mek kwnnya...hahahaha....celen2..

AmirFX said...

kepada Flo Rida,
Haihh.. Ya boknya... Adohhh... haha..

Redbloodsnow said...

mudah²an ktk menang mir...hiksss

AmirFX said...

kepada PuteriSalju,
Haha.. Thanks...

Jue said...

mek dah lamak koh jd follower ktk (malu2 pusak)
haha

AmirFX said...

kepada Jue,
Haha.. Aaaa... Ok.. Thanks... Sik sabar mok tauk pemenang ehh.. haha..