Wednesday, June 8, 2011

Wordless Wednesday

Salam.. Ritok tek ada terbaca duak tiga igek blog just post gambar dan madah ritok adalah hari wordless Wednesday.. So, aku pun sekda idea juak time tok.. Layan jak lah gambar kat dibah tok.. Meijin jak apa2 dari gambar ya.. Muahmuahmuahhsss.. Sayang awak semua.. Salam...





14 comments:

she_mah said...

post juak ktk gambar tek..ahaha.. lawak gambar tok kedak mok geletek ktiak org dibelakang jak..haha

AmirFX said...

kepada SheMah,
Haha.. Gambar ya sebenarnya nak nunjuk jari anak buah kmk yang cuba nak molah peace...

Abd Razak said...

Salam Mir...

Apa khabar tek..mek bait jak tok

Cute jak jari miak lam gambar tok

bunga said...

kena cari idea tu..heee

Redbloodsnow said...

ramai org polah entry wordless wednesday...rabu depan ek maok juak eh. tang stylo jak polah entry gtok..HAHA :P

axuerha said...

suh imagine????
ermmmm..gambar x brapa sharp & crop..tp blakang tuh musti amirFX nk?

AmirFX said...

kepada Abd. Razak,
Salam... Gambar anak buah kmk.. Cuba nak merik sign 'peace' tapi jarik maseh lom dapat lurus gilak..

kepada Bunga,
Haha.. Tgh cari lah nie..

kepada PuteriSaljuMerah,
Haha.. Style ooo... Kmk bok pasan juak.. Mungkin tok promosi ataupun just sekadar berik idea untuk blogging jak kali..

kepada Axuerha,
Haha.. Hampir betul jawapan ktk ya... Cuba lagi lain kali...

Jue said...

peace sik jadi kah?br nanga skit, dah ku sa nya cute...full pix pls!!hahahaha

Hajib said...

mmmmmm.... wordless ehh... hehe

AmirFX said...

kepada Jue,
Haha.. Aok.. Kelak2 kmk engkah gambarnya full.. :D

kepada Hajib,
Haha.. Wordless nak?! hahaa...

wa khairul onggon said...

ku wordless eh (wlupun sbenarnya ku sik paham) kekekeke...

AmirFX said...

kepada Onggon,
Wordless nak walau kau sik faham.. haha..

pu3mas said...

lucu da jk pic ya lok..

AmirFX said...

kepada pu3mas,
Aaa.. Makseh.. Tangga org ngambiknya.. Lucu gik.. haha..