Wednesday, July 1, 2009

Hari Baik Cuaca Baik

Salam. Pagi tuk tek aku ngn kawanku telah pergi ke kedei makan d jalan Semarak sia. Makan mee laksa. Siyesly, laksa sia nyaman gik dari laksa d Planet Sambal. Sapa lom coba pegi jak d sia.

K. Selesai dah mukadimah cerita pagi tuk.


Perasan sik tak urg aku dah nukar header baru bagi blog tuk? Yeppp.. Tuka nama ke Ting Tong Teko. Kenak aku milih nama ya pun aku maseh blur juak.. Adakah cemya?! haha.. P apa2 pun nama blog tuk mungkin sementara jak. Kelak aku nukar balit ke nama yang lebih sesuai. Cem sik sesuai jak pakei nama Semua Manusia Boleh Berjaya p dalamnya lebih ke ngerepak. Jadi blog tuk aku khaskan untuk ngerepak/ngereco/ngamboh dan kawasan sewaktu dengannya. Mintak ampun kepada sesiapa yang sebelum tuk asa heran jak bila aku makei nama header yang lamak ya tapi sekda apa2 yang berkaitan untuk memajukan dirikmpun.

K k.. Dah gik bersedih. New chapter has begun. Aku perlu maju ke depan juak. Asanya aku tuk sik lamak gik kaya.(law op attraction) Semuga ktk urg pun sama juak kedak aku. Mengejar kebahagiaan d dunia dan d akhirat. Sama2 kita berjuang. Sama2 kita ngerepak untuk memajukan diri bukan untuk mengondem urg lain jak. K lah. Perut dah asa lain dah. Nak berak lok. Salam.

14 comments:

Si Penconteng said...

Ahah. Aok, ria mek pun eran pahal la nama blog kitak ria sik seiring sejalan ngan entri-entri kitak.
P.S. Jangan perut jak maju ke depan oh. Mentaliti mesti maju juak.

Khairul Antasha said...

mena kata ktk til..kmk eran juak..tp malas nak bunyi takut org ya sik jadi cia burger SIMPANG 3 kelak <---- bila gik?? hahahah
Majoriti perut olaki mala jak maju ke depan..jd sila la ubah cara pemakanan anda..iboh nak mkn burger jak2..hahaha..

aya_snooter said...

yer..itu dia..law op atraksenn...itu secret diaa

AmirFX said...

kepada SCha Atil,
Yohhh... Sekda mek kedak ya aihh... Boroi kmk mun pas makan burger simpang 3 jak... Sekpat mek nak makan salu kedei simpang 3 sia... Termasuklah nak belanja kerol kelak... hehe...

kepada Kerol,
Ok lah ya... Jadi xperlu lah mek cia ktk burger simpang 3 tuk kelak.. Kelak maju gilak perut mek.. haha....

kepada Aya,
Hehe... Mek dh meijin k keta BMW time tuk... huahuahuaa...

Ms Tikot said...

Aih, lamak x makan laksa eh. Mun ktk pg sia agik klk... jgn lupak ngajak kmk. Hehehe

erolnukman said...

hehehe..mula2 ari ya heran juak aku nengar blog "semua org bleh bjaya"..
kata ku lam ati..tok mst geng2 dak CNI tok..hehehe!!
tunggu2 punya tunggu xda juak bcerita nyuruh makin bjaya..ngerepak byk lah..hehe
apa2pun...semoga kita semua terus bjaya...!!

AmirFX said...

kepada Ms Tikot,
Buleh saja.. Tadik ya begawut juak sbnrnya... Next tyme k?!

kepada Erol,
Aihh.. Dirik CNI member ka? Nway, time first dolok marek sekda idea nak makei nama apa.. Kelak2 pun akan tukar lagik... haha..

WhiteTulip said...

hahaha...kamek eran sapa jak ting tong teko..cek cekk..hahaha...semua manusia berubah! *pa kaitan owh*hahaha..

AmirFX said...

kepada Munga,
Berubah untuk kebaikan.. Lamak juak mek nak mikir nama ya... haha... Kelak2 tukar gik...

[h]einsen said...

tukar jadi semua orang boleh terbang kah or semua orang boleh nekik belon kah..heheh

AmirFX said...

kepada Heinsen,
Haha.. Buleh juak.. Dalam pertimbangan...P kenak sik engkah semua buleh minum aek kosong o semua buleh belah ... Cem best gik bunyik nya... Haha...

Caynie De said...

nyaman2..hehe..lom test gik 2 2 tmpt ya aih...hehehe

erolnukman said...

CNI?hehehe..sik eh...

AmirFX said...

kepada Ken,
U shud try... Nang nyam2... Buleh asa terlior balit bila ngenang tmpt ya.. haha..

kepada Erol,
Haha... Alu takut... Kat sia aku nengar sidak makan manusia juak... Bukan2 manusia juak masuk sia...