Wednesday, April 18, 2012

Wordless Wednesday 04 / 18 (2)





p.s. On wordless Wednesday, you tell the story.. 

10 comments:

TUGAU GATES said...

raket kmk apacs tp string jk yonex..hahaha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm bila last aku main badminton ni ek???

Rtp Farra Arisha said...

eh, lama dah Arisha tak main badminton. maybe sekarang dah tak sehebat yang lain! hehehe

P/S: ada. coba awak click di link yang Arisha bold kan colour merah itu if you want to have a look on the full collections!

Yumida said...

oooooooo......alu tengangak nyebut ..x tauk gilak mek benda ya...sebut gik..oooooooom! bok mulut tutup ada 'm' ya.

mek pande main jak..mun tali putus bli raket kat 100% jak..murah. raket hb mek brand yonex-ori..ceh, ngeso la...

Liana Ryan said...

sik pandei main badminton :(

♥Ismi Huda♥ said...

tok la salah satu keunikan blog ktk.. segmen 'wordless' tok ng disukai ramei.. hehe.. leh cerita mcm2 dgn gambar ya..

p/s: pa kata engkah gambar ktk utk next wordless? hehe..

Eera Shera said...

beli baru la tu ;)

Marya Yusof said...

Hola Mir!

Wah, ni mesti sgt2 terror main badminton ni! :))

Coffee Girl said...

Aku ingat ya fiber optic apa benda tek... yg digunakan utk High Speed Broadband ya... hahaha

Hanie Dew said...

nni raket ke tali raket.. ada medium feeling lagi tu.. hihiihih..