Sunday, March 18, 2012

Quick Start

Salam.. Morning people.. Happy Sunday for all.. Not much to say in this entry.. Just another day. Normal day for me.. I hope I can make it more interesting day for me. How about you all? Hope u all had a great day..

Tomorrow or this night will got new entry from this humble blog of mine.. Till then I'll leave u all with this music video from The Bird and The Bee..


13 comments:

Hanie Dew said...

Owhh..hari ni pl nak gi putrajaya,mlm mkn nasi arab.tgk la cemana.hehehe...
Nak upload entry pe tu mir..vlog ka.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

minggu ni aku akan buzy ngan mencari jurnal.. huhu tapi minggu ni aku dah sediakan schedule untuk korang.. super special entry coming up :D

Yumida said...

ritok bepanggang manok..mabelesssss!

hani apandi said...

kmk dah boring idup tanpa esaimen, test, quiz..otak asa sik berjalan heee.mood org sik taok nak polah apa gik.hoho

teha said...

aku lyn jee laa vid tu.. hehe :)

mummysyafie said...

yah....amir skiping london..

aritok kmk kerja mir..macam biasa. adoh..adoh..terasa dirik dah macam kerja shift. sik sempat nak nangga hot ballon di putrajaya ko..kotan gago ngan kerja diopis nok sikpandei abis.

hepi wikend mir...

EyqaLuvender said...

happy weekend...
gonna mishyew amir...hahah xD

Eera Shera said...

nak ckp ape ek? rasanya asik buat mende yg sama je tiap hari..bgn,bukak laptop,on9,buat keje, mkn, tdo..bosan kan haha

suzie rahman said...

salam amir..sama..suzie pon xde ape yg menarik. rutin harian mcm biasa. nice video ;)

[sutera kasih] said...

sorry, i cant view this video huhuhuhu

Bui Junaidi said...

HUMBLE BLOG..CEHHH..HAHAHAHA

c'axoera ヅ said...

hehehhe bz kat putrajaya tgk ballon lah babe :D

My Life's Journey said...

Uuuuuuuuuuuuuu kmk mau tangga tapi line tok slow jak huhu ..lak kmk datang terjah kitak gik hihi