Thursday, July 15, 2010

Promoter

Salam.. Pagi tok mok tolong promote cgek produk dari kazenku.. Mok tauk apa benda boleh tangga gambar kat libah tok.. Tok sebahagian hasil kerja yang d polah leh nya... Mun maok tauk agik leh konteknya mpun...






Muka depan cover Album.






Barisan muka depan.






Storyboard.






Bermulalah cerita.






Kisah uda dan dara. (bukan nama sebenar)






Perjalanan bermula.






Schhweeeet couple.






.........






Memori bersama d abadikan.






Undeniably happy faces.






Raja dan Permaisuri.




Semua gambar ya tek adalah sebahagian dari gambar album yang takrang leh tempah.. For more info just contact Mr. Qayum (dak_semandin@yahoo.com). Price negotiable.


9 comments:

Kenny De said...

ada gaya ko jd promoter bro..hek2.. lak ada lagu baru ku, ko jd promoter ku jwak k..hak3!

Beautiful Stranger said...

kacak hoh...rasa mcm sik sabar jak maok kawen aih...

AmirFX said...

kepada Kenny De,
Haha... Boleh2...

kepada Vivian AR,
HAha.. Yalah hooo....

Redbloodsnow said...

pssttt amir. nya ada nyedia khidmat printing custom album x ow? mek pun engagement custom album sampey ektok lom di print²..haha

AmirFX said...

kepada Puteri Salju,
Haha.. Ada... Ktk just call jak o pm ke email....

erolnukman said...

kacak ooo...bnr padah RedBloodSnow ya..problem aku nak molah menatang tok,,,sik tauk tempat nak print out..huhuhuhu!

AmirFX said...

kepada Erol,
Haha... Leh kontek ngn kazen aku tok... PM jak ke emailnya...

mummysyafie said...

amir..kamek tok dah lamak nikah mir. rugi nar masa dolok2 sikda molah album gitok owh. dolok makei filem jak kow..sikda makei memori card..

nak nungguh nikah lagi nak sikda mir..tapi mun family album nya ada molah ka..

AmirFX said...

kepada MummySyafie,
Haha.. Yalah nektok nang macam2 ada... Ada juak nya molah... PM jak ktk ke emailnya..