Friday, October 15, 2010

Another Wishlist

Salam semua.. Bok beberapa hari yg lepas aku ada madah pasal wishlist aku.. Sapa lom baca leh klik SITOK untuk bacanya.. Another wishlist tok aku just maok something yg org susah juak lah nak polah.. Sebab rata2nya akan cuak bila dengar jak pasal tok.. Ok... Toklah wishlist aku...




Kacak nak? Tangga part gigi jak aaa..





Toklah yang d maok aku.. haha..



Amacam?! Ada sesiapa dentist ka yg boleh membantu aku lam hal tok? Mok gigi sekacak kedak nak lam gambar ya... P masalahnya aku tok ada cuak2 sikit mun nak cabut2 tok... haha... Mun dpt time cabut ya kelak aku d pengsankan terlebih dolok.. haha.. Orite.. Itu sahaja untuk hari ini... Kelak apdate gik... Muahmuahmuahhsss... Sayang awak semua...

27 comments:

oh nanan! said...

first2 tek mek ingat wishlist ktk mok polah plastic surgery mcm org laki ya. mok gigi cam nya padu.ehehehe

ok juak idea ya oh? lak mun kmk nak pake braces, pengsankan kmk dolok. takuttt! :P

AmirFX said...

kepada NAnan,
Haha.. KMk ada berita baik.. Di US ada dental yg pakei hypnotize polah dental...

oh nanan! said...

whoaa, serious ada? best la gya. tapi jaoh glak us ya bang amir. mun kmk kawen datok tek dpt mek pg li. eheh :P

AmirFX said...

kepada NAnan,
Haha... Aihhh.. Aoklah... Tunggu kmk jadi datuk aaaa.. Kmk mbak ktk sama g sinun kelak.. haha..

ciK LyndaWawa igUana said...

mek pun mok gigi kedak ya juak la..kitak cia k..

arjuna itu saya punya k!hahaa

Faizal n Fashitah said...

Aku memula mikir wishlist ko nak nguntin rambut kedak onglaki ya..

fLo said...

yahhhh!!!!!!!!!! mek mok juak gigi kedak ya...hahahaha...gigi ku kedak rabbit...kekekeke..
mok d ato..

AmirFX said...

kepada CikWawaIGUANA,
Haha... Boleh2... Tunggu jak aaa... haha...

kepada FaizalNFashitah,
Haha.. Bukan ehhh.. Part gigi ya jak.. haha...

kepada Flo Rida,
Haha.. Mok juak ka?! Aihhh.. Gigi kedak rabbit kacak juak ba..

mr_abs said...

yah! haha. gud luckla mir. semoga gigi kelak kachak. yer. hahaha

BB' L@uRa said...

eee...kamek mcm fobia la nak g dentist...hehe. anyway...gud luck...smoga wish ya bjaya dtunaikan :)kelak dah kacak, post gmbr kat blog...

Gadis✿ said...

aeeee...
mau adjust gg pla
igtkan mau apa

p la jumpa dentist bah
aeeeeeee

AmirFX said...

kepada Mr Abs,
Haha.. Thanks... Try my best... yerdehhh...

kepada BBlaura,
Haha.. Yalah.. Kmk pun fobia juak sebenarnya p mun ada dentist yg berik kemudahan cemya bok kmk maok pergi.. haha...

kepada Gadis,
Haha... Aeeeee.... Phl aeeeeee.? Mau pergi lah nie... Tunggu ktk jadi dentist aaaa.... haha...

erolnukman said...

oitt..aku nyangkong skali dlm blog tok.nak mintak ada sapa2 dentist nak molah gigi aku juak..gigi ku dah tebik sana sini.hehehe...zaman muda ku sangat2 extream..yalah molah nya..

AmirFX said...

kepada Erol,
Haha.. Boleh.. Sama2 kita nantik dentist yg akan komen pasal entry tok.. HArap2 lah dentist ya perempuan mudak yang baik hati ngn patientnya.. haha..

ciK LyndaWawa igUana said...

sepatutnya bday lish rah sebelah ya engkah bday kmk juak...

bday kmk x lamak gik oi..

ada dah gambar kmk..
miahahaha..
updet jak keja...

=)

AmirFX said...

kepada Cik Iguana Wawa,
Haha.. Bah.. Bila besday ktk? Kelak kmk engkah....

ciK LyndaWawa igUana said...

yah...
29 oct..
jgn lupak special entry..
hahaha
deman2...

muka saya lain ka?
hahaha

sama jak pun...

mummysyafie said...

bagus juak wishlist tok amir..tapi mok pilih dentist yang ok. kamek takut juak gi cabut gigi ko..

AmirFX said...

kepada CikWawaIGUANA,
Haha.. Kmk dah engkah nama ktk lam birthday list.. haha...

kepada MummySyafie,
Haha... Kmk dari ria masih carik doktor yg sekda gilak merik stress time cabut gigi.. Lom jumpa gik kak.. haha...

Redbloodsnow said...

PSSSTTT...mek ada koh petua mutih gigi. save budget gik ya koh..hahaha. mun mok, just gimme a holler ah. lak berik link :D hiksss

AmirFX said...

kepada PuteriSaljuMerah,
Haha.. Aaaa.. Kmk mok ngachak gigi kmk juak...

dukunlintahplk said...

wish ya mintak jak ngan fairy goat mother peyjal.. klik2 nya pan komputer superimpose nya alu dapat ko senyuman cem ya :D

AmirFX said...

kepada DukunLintah,
Haha.. Aok ooo.. P lam gambar jak kelak kacak... haha..

ciK LyndaWawa igUana said...

yeay,,bday kmk ada...jgn lupak...
special entry..
heheheh=)

Willie a.k.a Reptoz said...

Ish byk juak wishlist you tok bro. Apa apa pun harap kawu dapat gigi yg cantik kelak. Hahaha!

AmirFX said...

kepada Cik IguanaWawa,
Haha.. Ok.. Kelak polah.. Tunggu turn aaa... haha..

kepada Willie,
Haha.. Byk2 ya lom tentu semua dapat bro.. haha.. Mun ada rezki lebih polah semua... Mun sekda tangga jak lah... haha...

Globalized Dayung said...

Ku dah cabut sigi gigi..gigi geraham ku!!! Kenak bius sik sakit tapi ka ya nang kembang semacam ja...Mun mok kacak gigi, kluar duit chikit lah...