Sunday, May 9, 2010

Itu Dan Ini

Salam... Wahhh.. Dah mencecah 9 hb Mei oooo... Sik lamak gik ehhss... Haha.. Ritok tek sikit gik nak kuar aksi ngempas dirik kat tiang dapur... Apakan daya dapur rumah sik bertiang... Haha.. Sungguh malang sedikit ritok tek kohhh.. Kipas processor ku tercabut...

Adeh2... Nang mtk ganti juak ka apa.. Well, aku nunggunya rebuk menar bok ku ganti.. Ya nang tahap kedekut dewa lah... Wasehh.. Ehemmmsss... Sekda yg menarik gilak juak yg berlaku ritok tek cuma ada org ya molah laksa... Sedap gilak2.. Edehhh.. Sapa kah org ya oooo... Hehe.. Rahsia... Kelak2 cita.. Boleh bukak restoran jual laksa.. Haha..

Tadik time nyukat jeraya ada terkeluar soklan bernas juak lah bagiku... "Cney hala tuju kinek tok?" Aaaa... Nak madah soklan serius nang serius jak bunyi ya... P bagiku soklan cemya dirikpun jak jawap.. Sik perlu nak padah ngn sesapa... Mun dah jadi kelak bok lah padah betul sik?! hehe... Sapa nak jawap soklan ya juak ajukan jawapan takrang lam komen box... Ada juak benda boleh d padah direct cemya dan ada juak benda yg kita simpan dolok kakya bok padah ngn org.. Aaaa.. Apa d kereco aku tok... haha... Sekda idea lah tok... Ngereco jak keja.. Well, milo peng tadik nang nyaman.. Melalut gik dah... haha... Oklah... Kelak ngereco gik... Time 2 get some sleep... Aaaa.. Lupak juak nak madah ngn takrang.... Sapa2 blogger kuching yg boleh main boling sik kira pandey ka sik mun mok join isok ari eh, ritok lah.. Jam dah kol 1230 so ritok ada event boling di riverside superbowl sia jam 12 - 2 ptg kelak..

Sapa berminat boleh attend ke sia.. Rm10 untuk 3 game dan percuma untuk penggunaan kasut... Berminat boleh g sia terus jam 12 tgh hari... Rami2 kita memeriahkan Superbowl d sia... Tok cuma jemputan ikhlas jak lah.. The more the merier... Juh laaaaaa.... Dpt juak gathering sekali kat sia sambil layan men boling.... Rite.. Ya jak kerepakan yg ikhlas dari hati yg suci murni tok... haha... Ok... Time to sleep.. Adios muchachos n muchas gracias... Muahhhhsss... SAYANG awak!


16 comments:

Beautiful Stranger said...

heheheh mun nya polah laksa agik..boh lupak berik ckit dgn kmk..

Ms Tikot said...

Aih, bahaya nya juak eh, sampei kipas processor blh tercabut. Mun dah tercabut ya, rasa kmk bgs ktk bukak jk kerobong CPU & tumpukan kipas angin biasa kat processor ya, saknya x panas gilak ;-)

ztie said...

ahahaahh rm10 3 game memang setiap ari ahad pun promotion (opss kantoi salu pegi) keh3...
erm... lambat cita. mek bok jak baca entri tak pada hari ini iaitu hari isnin... huahuahauahu

AmirFX said...

kepada VivianAR,
Haha.. Ok... Kelak aaaa....

kepada MisTikots,
HAha... Kmk nak cuba cemya p kipas angin kmk tok tinggi gilak... haha...

joynstar said...

alololo...
malas na juak, apa ganas kitak kipas ya terbabut? mun kedak kamek faham la juak CPU opis mek tampar dtang biuk nya lag - apa kes bukan mok bagus pun. OKOK. ala, biasa la masa bergerek, orang mpuan tok mun dah lebih setahun - 3 thn nunggu nang pia soalan nya. tp mun dah bersedia jangan la ditangguh apa yang bagus disegerakan. mek doakan yang terbaik untuk kitak.

AmirFX said...

kepada Ztie,
Haha... Kantoi... Aaa.. Mun nak join sekali pegi jak sia kelak... *aritok*

AmirFX said...

kepada Jonstar,
Haha.. Aihh.. Dasat juak ktk men tampar CPU inda... Aaaa... Aok ooo... Nang cemyalah adat resam sidak kampung pinang jawa... Kuar soklan nak cemya... haha.. Melelat agik dah...

f.i.e.z.a said...

lamak sik main bowling ehhhss
bila tek?hee

AmirFX said...

kepada Fieza,
Aaaa.. Tgh hari tok... Jom meriahkan pesta muda mudi... haha...

::SuePrettyInPink:: said...

aok eh..lamak sik main boling..dolok asal kuar jak mesti main boling.

AmirFX said...

kepada Sue Pink,
Haha... Kmk bok toklah start balit nak main boling juak... Nang lamak juak dah kmk sik main boling...

mr_abs said...

yah! celen bah bowling. bleh2 :D

x kira sapa menang sapa kalah, vian n shakira cia mcd pasya. yeah

erolnukman said...

wahh..bahaya eh.camney kipas processor ya bleh tcabut..maok d pakey kau ngipas badan nak.hahaha!

lamak sik men boling...

AmirFX said...

kepada Abs,
Aihhh... Juh2... Haha... Kelak ko dtg kuching celen men boling oooo... haha... Aok.. Patutnya duak cia ta duak pasya...

kepada Erol,
Haha... Yahhh.. "Besar" gilak kipas ya k kipas badan... haha... Bah... Turun kuching kelak leh celen men boling...

hannaH said...

huhh ganas juak sampey tercabut kipas processor..ndak ku beghaneyy..mok negkot men bowling p saya tuk jaoh ilak.

AmirFX said...

kepada Hannah,
Haha... Berani itak... haha... Bah, mun dtg kuching kelak kita celen rami2....