Monday, April 12, 2010

Pesanan Penaja

Salam. Entry kali tok just to inform ngn takrang semua pada 16 May 2010 di The Spring ada menganjurkan kempen membotakkan kepala untuk mengutip derma bagi Sarawak Children’s Cancer Society(SCCS). Kempen ya bukan just k ngutip derma jak tapi k kesedaran tentang kanser pada usia kanak2. Bagi sesiapa yg berminat leh lah kontek sidak Go Bald Project Coordinator, Allen Ang 013-8115966 o email jak terus ke admin@gobald.my.

Sitok ada link ke Sarawak Blogger k ktk org nak tauk agik pasal benda tok. Just click sitok.

Kesedaran kita maseh sikit ttg perkara tok. Jadi rami2 lah kita memeriahkan kempen ya. Mun sapa ada rambut ya leh g sia membotakkan diriknya. Bagi aku pun, mungkin aku akan pergi juak lah. Sapa nak nangga aku membotakkan dirik d The Spring berapa sanggup ktk org derma? hehe.. Oklah.. Mun ada kempen kesedaran cemtok gik sila2 jak inform. Sharing is caring, caring is kering, kering osman kering. Dah melalut. Sekda kaitan alu jak. Ok. Sayang awak semua.. Rindu sama awak, awak dan awak tak juga lupa dengan awak yg dudok bersimpuh sambil ngunyah sireh ya.. Muahmuahmuahhhhsss... Salam.

14 comments:

am-rie said...

tengah ngulam sireh tok..hehe
aoklah..benda bait camtok harus di hebah2kan..boh lupak klak tak org melawat The spring ya g botakkan rambut..support jak..hehe

erolnukman said...

wahhh...cam best kempen ya o...syg jak jauh.mun sik aku pun maok.dah lamak sik membotakkan kepala tok..hehehe

f.i.e.z.a said...

thanx for the info lak mek share w my colleagues k.
:)

AmirFX said...

kepada Am-rie,
Haha... Ngulam sireh ka bro?! Thanks for the suppport...

kepada Cikgu Erol,
Haha.. Yalah.. Kelak2 molah cadangan suruh polah d tempat2 lain d serawak gik.. hahaa...

kepada Pijot,
Ok... Most welcome... Jemput semua mun dapat.. haha...

Faizal n Fashitah said...

Mun ku ada di kch nektok, mok ku menderma.. dapat ku nangga ko ngondol palak ko depan aku ekekekeke...
*Anyway, bagus kempen tok. Kempen kesedaran membotakkan kepala. Yobihh kin panjang dah rambut ku eh yerRr..

oh nanan! said...

aie..lom balit gik mek tme ya koh
xpatla nk ngga ktk dbotakkan lak tok
heheh :P

fLoRanCe said...

ktk jgn lupak pg...lekak ya mbik gmba palak gondol ahhh....

boh nyeruk org lain ktk x dtg...hahahhhaahhaha......

mun mek d kuch mok juak ko...gondol palak...gney ka rupa??hahahahaha

joynstar said...

mun mek mpuan botak lalulah...

Beautiful Stranger said...

mun ktk botak..mek agak sbg tanda sokongan..hehe

::SuePrettyInPink:: said...

yah..maok mek koh......bkn motak palak...maok nangga jak..hihi...

Willie a.k.a Reptoz said...

yeyeyeye...thanks sebab hebohkan perkara tok. Dah join sarawak bloggers tek?

AmirFX said...

kepada FaizalnFashitah,
Haha... Menar ka? yerrrr... Sak jak takut aku tok... haha... Bila balit kuching?

kepada Nanan,
Oooo... Sekpa2... Siklah kmk malu gilak kelak... haha...

kepada Florance,
Orite... Kelak ambik gmbr... Ktk nak botak juak? Cemney ya?! haha...

kepada Jostar,
Mun ktk ompuan botak kmk tok lelaki botak... haha..

kepada VivianAR,
Aaaa... Dtg jgn sik dtg aaaa...

kepada Su In Ping,
Haha... Maok oooo?! Jemput dtg kelak aaaa....

kepada Willie,
Haha... Cemne nak join sarawak blogger? Leh inform ke email aku ka?!

Redbloodsnow said...

uiii...seriously ktk nk botakkan palak?? nak diat lak eh..hehe

AmirFX said...

kepada CIk Blood SAlJU,
Aaaa... Lom tauk gik... Berapa ktk nak derma mun kmk botakkan kepala? haha...