Thursday, August 2, 2012

Sarawakiana Thursday


Salam.. Pa kabar takrang ritok tek? Aku bok jak pas balit dari nulong adik gua nulak ketanya yang madot kat open air kuching.. Dah aku on da way nak nulongnya tetiba mesej darinya padah kawannya lain dah nulongnya.. Adehhh.. Nang kenj juak lah.. haha..

Aritok tek ada juak perlawanan boling ngan blogger yang comel.. Sapa lagi mun sik bukan si Zahidah.. Arch enemy aku dalam men boling.. haha.. Well, ritok dapat juak aku menebus kekalahan sebelum tok.. Ehemmmmsssss... Asa Chong Wei lawan ngn Lin Dan jak.. haha.. Kali tok kira seri lah ngannya.. Perlawanan seterusnya bok lah dikira nak?! haha.. Amacam Zahidah... Ada bran?! :p

Apa2 pun nang syoklah dapat men boling ritok tek walaupun di bulan puasa.. Syukur.. Sepatutnya ritok tek lepas men boling ada gathering untuk blogger kuching tapi nampaknya sekda sambutan.. Mungkin kebizian melanda.. Last2 aku ngan Zahidah gohet jak sungkey sama kat Hawa Steamboat di Jalan Astana sia.. Plan asal mula2 tek mok berbuka di Anuar Steamboat tapi kedei ya pandei tutup inda ritok tek.. Apa nak polah.. Dah nasib.. haha..

Kat Hawa Steamboat tek makanan nang banyak juak pilihan.. Sik terkaber juak mok pilih cgek2 makanan apa nak dimakan.. Makin2 lah time posa kedak tok.. Nafsu makan nang tinggi tapi bila dah disuak dengan barang makan yang banyak kedak ya pandey juak sik tauk nak makan apa.. haha.. 

Plan seterusnya mungkin atur game pada hari Ahad jak ooo.. Masa terluang mungkin banyak gik dari hari2 biasa.. Oklah.. Kejap gik mok tengok perlawanan badminton antara Lee Chong Wei ngn pemain dari India.. Sehingga ketemu lagi.. Enjoy the day.. Happy fasting to all Moslem's.. Chao then.. Salam..


Inside they had the bowling arcade.




5 comments:

ciK LyndaWawa said...

sori..kmk xpat join.busy..

eVa said...

huhu sory gilak2 xpat join rya..

sian nak chong wei mlm tadik..huhu sa nangis ngga nya

Hans said...

posa macam mana?
ok sudah?

Marya Yusof said...

Hola Amir!

Sihat? Jaga2 makan tau... minum air suam byk2 bg sihat & tak hydrated di bulan posa ni... Take care :))

Bui Junaidi said...

KENAK X AJAK KMK..KITA CELEN,CONFEM KTK KALAH..HAHAHA..XDA BAH,GURO JAK..