Wednesday, March 9, 2011

Tak Jadi

Salam.. Pa polah takrang tek? Dah bekfas?! Aku belum bekfas gik.. Ada sapa2 nak belanja?! haha.. Duak ari lepas aku ada molah entry pasal nak g KL bulan depan nak?! Sapa yang lom baca boleh klik SITOK.. Nampaknya plan ya dikenselkan.. hehe.. Tujuan asal nak g KL tek bukan apa juak... Nak beli barang komputer k Lab Elektrik di Unimas nun.. Kebetulan juak ada PC fair time ya.. So, kira nak ambik barang murah gik lah...

So, plan dah dikenselkan.. Nomantai.. Mungkin ada masa kelak boleh atur gik pergi sinun... Tunggu duit menimbun lok... Bok g sinun shopping2.. haha.. Oklah.. Entry ringkas jak ritok sebenarnya.. Ritok juak hari wanita oooo.. Selamat hari wanita ...! Esok besday my beloved friend... Ehhh.. Awal gilak madah... Dibacanya post entry tok kelak nak ka sekda surprise gik.. *ketok palak dikpun nun* haha... 

Apa hadiah nak d berik ooo..?! Kaktoklah carik idea time ngelamun lam jamban... hehe.. Muahmuahmuahhsss.. Sayang awak semua... Sayang onyeng juak... Salam...




Mun ada duit kedak tok, mlm tok aku g KL carik hadiah.. haha..





Bye2 airplane.. Sampai ketemu lagi...





Lamak dah sik nait benda tok.. Cobalah kat Kuching ada juak...

18 comments:

ztie said...

eksen ktk ya.. ya dashboard lam keta ktk ya. banyak duit ow..mintak eh

monalea said...

banyaknya duit kitak.dalam dashbod keta jak ya. mintak sikit. hihihi

Redbloodsnow said...

yalah tek mir. coba rah kch ada benda alah ya. nak kah best :D

Faizal n Fashitah said...

Klak ku superimpose Kch ngkah benda ya on de road ekekekeke...

Jue said...

bln depan?bila
ku ngan flo di kl tok
mari kita bertemu...chewah!hahahaha

axuerha said...

eh..kmk ada duwet byk ya tp da abis buat bayar gaji org indonesia...huhu..eh, mek mok hadiah juak, xboh lupak...

Khairul Antasha said...

eksen ktk ya!.. hahaha

fLo said...

semangat mek mok tggu ktk d epot...alu xjd...huhuhu...

AmirFX said...

kepada Ztie,
Haha.. Eksen inda... Bukan keta kmk ya.. haha..

kepada Monalea,
Haha.. Duit ya pun bukan duit kmk juak.. haha..

kepada PuteriSaljuMerah,
Haha.. AOk ehhh... Mok sokong pembangkang jak lepas tok... haha..

kepada Faizal n Fashitah,
Haha... Mok nak real pun...

kepada Jue,
Haha.. Sik jadi lok time tok... Tunggu jak kelak aaa.. Mtk belanja MekDI ngn ktk duak Flo.. haha...

kepada Axuerha,
Haha.. Insyaallah.. Mun ada rezki lebih kmk berik..

kepada KA,
Haha.. Aoklah.. Eksen lah kmk tok.. hahahaa...

kepada Flo,
Haha.. Tunggu kmk atur gik kelak... Mok mtk ktk belanja kmk MekDI kelak mun d sinun.. haha...

Ms Tikot said...

Cobalah byk duit mcm dlm gambar kat atas ya hor... nak kah best.

AmirFX said...

kepada Ms Tikots,
Haha.. Aok oooo... Mun ada tek alu molah makan2 bersama blogger.. Ambik port kat BCKK sia...

erolnukman said...

perhhh..manyak duit...hehehe!
beli ipod touch k hadiah ya...

e F a said...

aok eh, coba ctok ada juak lrt, monorail, segala dak train, sik perlu la kita tok nak drive g cney2, nunggu bas yg belum tentu ada d kpg kita tok, jimat minyak, sik perlu kenak jem n alu beli roti (apa kenak mengenak ka)... ahahahha...

mummysyafie said...

sikda papa kei kamek tek mir? hihihi...

AmirFX said...

kepada Erol,
Haha.. Lam wishlist juak ya... haha..

kepada Efa,
Haha.. Menar ya.. Dpt g meli ABC d swee kang sia.. SIk gago gik ngn jammed jeraya... haha..

kepada MummySyafie,
Haha.. Aihh.. Ya bukan duit kmk ya... Gambar lamak ya...

Yann Mazian said...

duit ktk kah dalam dashboard ya? hehehe. uja ulo ngan kmk sikit lok. hehehehehhe. :D

Ghosty Nana said...

mau present juga!

AmirFX said...

kepada Yann MAzian,
Haha.. Bukan duit kmk ya.. Kmk tukang jega jak.. haha..

kepada Ghosty Nana,
Haha.. Nah! A pot of gold.. haha..