Tuesday, October 6, 2009

Sekda Tajuk

Salam.. Lamak dah sik molah entry baru.. Lamak2 tok byk juak perkara dah berlaku.. Antara yang dah berlaku tek Manohara d suruh balit ngn lakinya.. (peras nengar ehss.) Pm kita Najib Rajak akan d dakwa d Human Right Council d Paris. (agik asa!).. Ribut topan berlaku d asia tenggara time tok.. Dak indon kenak juak... (tedah, nak nyerang malingsia bagus nulong rakyat dikpun lok)... Banyak gik berita sebenarnya nak d sampaikan p apakan daya blog aku tok bukan blog dunia jam 10.. haha..

Kepada Audio, tahniah sebab telah membuntinkan bininya dengan jayanya... Sik lamak gik kuar audio junior... Tahniah gik sekali.. Kepada rakan2 bloggers yang lain selamat menyambut bulan 10.. Sik lamak gik raya nak abis.. Mintak maap kepada sesiapa yg dah ktk org rasa bersalah lamak tok... Termasuk aku mpun aku nak mintak ampun awal2 kepada mana2 bloggers yg terkecik ati ka o terbeliut masa maca blog tok.. Harap d ampuni kesalahan aku ini.. Skema da jak ayat.. Sekpalah.. Peluang hanya setahun sekali k mintak maap. Tahun depan mun umur pjg ada gik bertemu.. Betul sik?!

Dah hampir sebulan juak aku ber"kawan" dengan teman setia. Ehemm...ehem... Sori ahh.. Batuk kejap... Geruk tetiba sendat.... The best thing time tok aku sgt hepi bila dengan "kawan" aku ya.. Ya jak aku dpt padah k?! Ok.. Topik lain gik.. Ujung tahun tok me n my geng ncoba kelainan menyambut new year.. Kmk org mungkin akan pergi ke genting highland ujung tahun tok.. Sapa2 mok join seyla jak.. D seruk mun dpt rami2 pergi seyla jak pergi.. The more the merier.. Yah.. Kua dah peribahasa nenek ku... Apa gik topik nak d padah lam blog tok owhh..? Mmm.. Kepada rakan2 bloggers lain yang aku sekda berik komen ya mintak maap juaklah.. Minggu tok teramatlah bizi... Smp nak kentut pun kenak thn juak dolok... Sapa rakan bloggers yang nyambut besday bulan 10 tok aku ngucapkan selamat hari lahir... Semoga takrang murah rezki n panjang umur..

Ok.. Next entry aku nak molah pasal movie yang dah aku tengok sepanjang minggu ya tek... Kali tok entry ngereco.. Best juak asanya madah isik ati lam blog tok.. Mun org nak cayak, sila jak.. Mun nak sik cayak pun aku alu2 kan juak.. Berik komen mun asa sik cayak... heheheee... yerdehhh.... Bersatu teguh bercerai kedak robot gundam.. Susah kelak nak sambung balit mun sekda blueprint... Salam Aidilfitri.. Wabillahitaufikwalhidayah.... Assalamualaikum w.b.t. Bertemu kembali pada hari yang lain dan waktu yang lain..

22 comments:

f.i.e.z.a said...

belom lamak duhal ktk ngan teman setia oo.mudahan berkekalan hendaknya.aiseh!

Ida Athanazir said...

kmk dah bertahunnnnnnn kali sik nanggar movie

Ms Tikot said...

Yer... teman setia, mek tauk kwn iteww...

Lewat juak bz sampei x dpt kentut. Hahaha.

am-rie said...

org mun dah dilamun tok tang lain macam jak upanya..sampei kentut pun ditahan2..
macam best jak bunyi plan ujung taun tok nyambut new year..hehe

AmirFX said...

kepada Fieza Zaza,
Makseh.. ehem2.. Kembang idongnya maca komen ktk tok kelak.. haha...

Kepada Ida,
Sekpa.. Kmk pun bok start balit juak nangga muvie... haha...

kepada Mis Tikot,
Kentut ya dpt cuma sik berbunyi.. Ala2 kentut kosong yg control time tok.. haha...

kepada Am-rie,
Sblm apa2 nak ucap tahniah ngn dirik.. Nway, plan ujung tahun tok mun jadi kira nak g sia lah.. Mun smpt kita bertemu d sinun kelak... haha...

Ivy Metaga said...

wasehhh...dah sebulan menyulam cinta hihi, moga bahagia selalu...=)

Titil said...

Sampei juak. Haha. Bah bah. Kim salam ngan 'kawan' dirik. Ehe.

SEN said...

wah..menarek juak mun dapat celebrate new year rah genting owh..

AmirFX said...

kepada Ivy,
Makaseh... Semoga Ivy pun bahagia juga dgn makanan yg sedap2.. *gurpp..*

kepada AtilChak,
Insyaallah.. Ngn kamek sekda ka? haha.. yerr... ada kenak pangkong tok kelak...

kepada Sen,
Jom... Rami2 mengamboh d genting...

erolnukman said...

Teman setia?Baruk sebulan?Alang2 ujung tahun tok nikah terus...Musim hujan best nikah aih..hahaha

avar said...

yer..ngeraco2..
anyway..byk isi dan pandat wp xda huraian.

ya komen cekgu vivian ah..
usaha lagi ngerepak.
B+

KHaiRuL aNTaSHa said...

ooo..amir ngegeh..ada mek g boyan ariya..mek mkn d mi kolok pak lah..hehehe

*wink wink* said...

slmt ari raya bg amerr! bila gik nak intro 'kawan' ktk ya ngn mekorg tek?yerrr... =)

Faizal n Fashitah said...

Makeh skali gik ehek. Bah, cepat2 gik ko kawen.. bleh ko membuntinkan bini ko dengan jaya nya juak lak ehek XD

AmirFX said...

kepada Erol,
Makseh bro.. Insyaallah.. Akan d pertimbangkan... yerr.. Kompiden ada jak... haha..

kepada Avar,
Makseh cikgu.. Anak murid gik mamai time molah entry ya... haha...

kepada Kerol,
Nyaman nak?! hehe... Next time mbak kmk sekali.. haha... yerr.. ada kenak pangkong al-fateh tok kelak...

kepada Wink2 manok panggang,
Doh ehh... Intro2 dah udah ria.. hehe.. Sekda gik intro untuk kali keduak... haha...

kepada Audio n Bini,
Insyaallah.. Mun ada rezki...

Big Momma said...

sik nyebut salam 1 malaysia last last seklai tek...he he he

Su iJamm said...

byk nya cita lam entry tuk.. asa maca 10 igek entry. slamat ari raya skali lagik.

AmirFX said...

kepada Bigmomma,
Aok owhh.. haha... Kmk berik juak lah.. Salam 1Malaysia Buat bigMomma..

kepada Ijam,
Haha.. Siklah byk ney.. Kelak lah molah penghuraiannya.. haha..

Willie said...

Wey...gundam kesukaan ku. Hahaha

AmirFX said...

kepada Willie,
Haha... Gundam aku ada yg bercerei ria.. Blueprint ilang.. haha..

Felicia F. Ramzi said...

mesti tiap ari dating ehehehe.. selamat sebulan bercinta!..

AmirFX said...

Kepada AhMoi Santek,
Aihhh3... Kenak cemya gilak.. haha...