Wednesday, September 16, 2009

Salam Lebaran

Salam.. Entry ringkas jak.. Beberapa jam lepas aku ngn family members nyambut birthday mak ku yang ke-57... Selamat Hari Lahir buat ibuku.. Dzuziana Binti Abdullah... Sorilah tahun tok sekda merik prezen<<-- sak jak lupak.... Semoga panjang umur murah rezki untuk mak tahun tok.. Sik lamak gik nak g aji jgn lupak meli ole2 dari sinun kelak...

D kesempatan tok juak aku ingin mengucapkan kepada semua rakan2 blogger, silent reader n pengkomen Selamat Menyambut Hari Lebaran yang bakal tiba... Isok lusak tulat jak gik nak posa.. Dah ready ka nak raya? Harap2 semua dah d sediakan dengan teratur.. Jgn berbeli last minit... <<-- dirikpun suka juak nak berbeli last minit.. haha.. P nama nak raya tok nang tauk ada kes kedak ya...

K lah.. Ya jak nak disampaikan lam entry kali tok.. Bagi yang mengenali diri ini jemput2 lah dtg ke rumah raya kelak.. Ada aek lemenet k minum n sedikit kueh mueh yang dpolah d kedei.. Kueh paling glemer tahun tuk ngn tahun lepas.. Apa sidak gelar tek..Ohhh.. Aok. Kueh tunjuk... Nang glemer kueh ya.. haha,, Byk juak dah d kerepak pagi tuk.. K. SAlam Menyambut Aidilfitri yang kunjung tiba.. Maaf Zahir dan Batin buat semua....

18 comments:

Razak said...

Salam sdraku...

Selamat hari raya maaf mek pohon ngan ktk mun ada silap salah kamek masa ngomen harap ktk maafkan...

Selamat hari raya, bait-bait jalan raya & jgn mkn lebih2 gilak kelak nait balit badan ya...

Umur panjang kita jumpa lagik

Rudy said...

Am, selamat hari raya, mohon kemaafan di hari lebaran ini jika ada salah dan silap...

salam aidilfitri!

erolnukman said...

Selamat Hari Jadi padah ngan mak ko..aku maok kupiah dari aji..hahahaha

Anyway,Selamat Hari Raya Aidilfiri Maaf Zahir Batin...

SEN said...

taem raya makan bagus kit boh bantei2 jak..klak takut kau mala jak berak xda org mok basuh..selamat hari raya mahap jaher batin serta tok batin..

Ms Tikot said...

Selamat hari raya amir...& happy belated besday utk mak ktk.

KHaiRuL aNTaSHa said...

hepi besday utk mak ktk.. mun mok hadiah sila tuntut d SES pesona, kelak amir mayar nya...haha...

Slmt hari raya utk ktk mir.. ampun maaf sbb kmk slalu nganok ktk ngegeh..eh..ktk ka kmk ngegeh owh??mintak duit raya duak tiga ringgit aaaaa..hehe

JT said...

salam salam...
selamat ari raya ktk ..mun dapat atang umah ahs.. p mek org raya 1st open house mesti ktk bz nak. p mun apat dtg, dtg jk ow... duit raya k kmk boh lupak...
selamat hari raya~~
maaf zahir batin~

avar said...

selamat hari raya. lak bercarik umah ktk un dah balit kuching. hehhee

Jimmy said...

Selamat hari lebaran am.. Maaf zahir dan batin.. kirum salam dgn bagak juak..

madey9600 said...

slamat ari raya, boh lupk atang umah...embak mem ko skali

Ivy Metaga said...

selamat hari raya aidilfitri buat amir dan keluarga...

happy belated bday to you mum too

misz_atiey said...

samat hari rya 2..:)
n..samat ri lahir k mak tak juwak :)

Willie said...

Selamat menyambut hari raya pok.

azlia said...

salam aidilfitri 2 u gak...semoga gembira di hariraya nanti...

dukunlintah plk said...

slmt ariraya jauk to amir n famili yang berada di seberang sungai serawak.. maap zahir batin.. harus ko maintain berat badan baru mu itu.. boh makan bnyk glak.. petua pak dukun.. beraya dengan chewinggam, sak kurang masok nok lain lam mulut esp. kueh mueh manis n aek lemenet.. dtg umah urang mintak aek mati jak.. bah alu panjang dikomen ku tok.. SHRAF,MZnB :)

Kelebar Malam said...

1..hepi belated besday ngan mak ktk

2..selamat hari raya dan maaf zahir batin..

Faizal n Fashitah said...

Hepi beleted beddei mak Amir!.. slamat hari raya maap zahir batin!!~ XD

AmirFX said...

KEPADA SEMUA,
Salam Lebaran dari saya AMsyari Bin Zulkipli Serta keluarga.. Terima kaseh atas ucapan yang d berikan... Semoga Ramadhan yang lepas memberi seribu satu makna buat kita semua.. Sekpat nak balas cgek2 komen koz gik nak ngemas rumah... yeaahaaa... Isok raya... Mlm tok men mercun.. Best2...