Thursday, August 5, 2010

Spiking Mo Mantai Ma

Salam.. Ritok tek sgt bizi lah juak.. Kepak ayam tak terkata... Wandering around ngn me friends.. hehe.. Men boling juga d lakukan pada hari ini juga... haha... Apa d kerepak ritok? aaaa... Bok beberapa jam yg lepas singgah kejap d ChoiceFood area Satok sia... Beli gula.. Guest what, gula dah naik harga dan yang bestnya time tok sekda perlu nak berebut gik beli gula... Berapa byk nak beli pun sik kesah dah.. haha... Ada ambik gambar juak tek.. Interestingly I found this one.. haha.. Let's check it out...





click untuk tumbesaran gambar..


nota laptop bapak: bila ko nak atur pc kau ya?

20 comments:

oh nanan! said...

bah, kita yg dah manis tok xplu suger suger gik. tol x?hehe

sp la yg eja suger ya..hehe

AmirFX said...

kepada Nanan,
Haha.. Manis gilak lah ya... Sampeinya salah tulis...

kal jis (im not carl zeiss) said...

best juak sinun ada suger hoh.. hehehe...

AmirFX said...

kepada Kaljis,
Haha.. Suger d mana2...

Willie a.k.a Reptoz said...

Dah la sugar salah eja, mahal gik ya. Muahaha!

Beautiful Stranger said...

berik malu jak eh..hahahha lawak!! suger!

fLo said...

koatan nya suk gila menaip mok jual gula lalu jd suger!!!! hahahahaha...

Amni said...

RM 2 ka RM 4 kat kuching nektok? ctok masih RM 2 gik.. boleh beli banyak2 gik ya.. but since kmk tok kurang minum aek manis, sekilo gula dari bulan 4 ria pun belum setengah mek apkey.. haha..

dUrRaNi said...

hahahahahahahhahaah....lawak naaa....jadi bpa paket tak bli suger gule tek..??? hehe... ;p

xlmk gik mek plg kuching..yay!! \(^^)/

Ivy Metaga said...

nasib baik..family member di rumah jarang juak tambah gula dalam air minuman hehehe, prefer campur susu pekat..jimatttt...erkkk..jimat ka oh??

erolnukman said...

duit jak dah lam palak ney ndak sampey salah eja...suger...kita bahasa baku lah ya..hehe

hannaH said...

suger dediiii..hahaha..

AmirFX said...

kepada Willie,
Haha... Aok.. Bangga sidak dah naitkan rega ya... haha...

kepada VivianAR,
Haha.. Lawak ooo.. Suger Rush.. haha...

kepada Flor,
Haha.. Yahhh.. Nang jak.. Smp salah eja.... haha...

kepada Amni,
Haha.. Sama jak.. Sekilo rm2... Umah kmk tok biasa makei gula 6 kilo sebulan.... Bala rami.. haha..

kepada Durani,
Haha.. Kmk beli sik byk.. Kawan kmk ya beli smp 10kilo k stock...

kepada Ivy,
Haha.. Aok.. Bagus k susu manis jak.. Jimat?! Xtauk juak... haha..

kepada Erol,
Haha.. Bahasa baku lah ya.. haha..

AmirFX said...

kepada Hannah,
Haha.. Suger daddy?! haha...

am-rie said...

terlebih manis gulanya...hehe..

hans said...

mahal ekk gula dekat sana

P/S : Kadang - Kadang Perlu Ada Pertimbangan Dalam Merencana Percaturan Hidup

AmirFX said...

kepada Amrie,
Haha.. Manis gilak2... haha..

kepada Hans,
Haha... Tak la.. Harga biasa jer tu... haha..

Ryan Valentine said...

naik lagik..
apuuuuuu

mummysyafie said...

hahaha...pandei nya nyelepat ngambik pic lok..suger yang ngekot bahasa baku kali nak.

AmirFX said...

kepada Ryan,
Haha.. Aok.. Nait agik.. Ekonomi nait gula nait juak... haha...

kepada MummySyafie,
Haha.. Aok... Sempat kmk menyenap... Irresistable.. haha..