Tuesday, December 8, 2009

Tajuknya mana..?!

Salam.. Lamak dah sik update blog.. Tok cuma singgah sebentar jak bersama kit-kat. Time tok bukan sik mok nak update blog cuma kesuntukan masa nak molah.. yerrr... A bukan appeton tetapi Alasan.. haha..... Nway, mun ada kesempatan akan ada cerita yang best k isik lam blog tok.... Muaahhhhhh... Sayang awak semua...

16 comments:

Felicia F. Ramzi said...

erk..cerita best? eheh..mesti ktk mok tunang tok nak.sik pun nikah..yoh..speku

AmirFX said...

kepada AhmoiSantek,
Dohh.. Kenak speku kmk ehhss... Bukan2 ehhss.. haha..

Ivy Metaga said...

oh kmk akan setia menanti apa itu cerita best dari ktk...hamboii ayat..=)

tajuk nya mana??

tajuk nya di mbak lari oleh miak nama sen enesen hahaha...cabut larikkkkkkk...

dukunlintah plk said...

yahh akhirnya teko bersiul :)

AmirFX said...

kepada Ivy,
Haha... Kmk pun rasa kedak ya juak.. Mmg si sen mbak lari tajuk ya...

kepada DukunPLK,
Phewwwiiiittt.... hahaa...

Beautiful Stranger said...

welcome back..
lamak dah x dgr brita..
terserempak kt sia pun dah lamak..
sbb jarang g sia gik..

KHaiSHa aL-FaTeH said...

aaaa...tok mesti nak nikah tok???bila tek ngek?

Ms Tikot said...

Lamaknya x nampak eh...

AmirFX said...

kepada BitufulStrenger,
Makseh.. Terserempak kat cney ka?! hoho.. Salah org ktk nak... haha..

kepada Ucheak Khaisha,
Dohhh ehh.. Ada gik speku kedak ya... Insyaallah.. Mun jadi sik kmk lupak ngn takrang... haha...

kepada Ms. Tikots,
Lamak hoh..?! haha.. Bizi giler time tuk...

she_mah said...

ahhaa update pun..
:)

AmirFX said...

kepada SheMah,
Haha... Lamak dah hoh sik apdate.. Kelak2 apdate gik.. haha..

cik EPAL said...

tak ada tajuk la pulak :D

AmirFX said...

kepada CikEpal,
Owhh.. Mmag takde... Nak letak boleh jugak... haha..

karina said...

phl diam jak tok.
Mun sik nya lah paling berolah singgah blog org.
Hahha.
Napa ka polah nya bz lak ya.

sushi_me said...

tajuknye bakal keluar di entry akan dtg...nantikan...haha..

tak pandai nak gune bahasa sawak la abg am. huehue..gune bahasa mesia la ye..hehe

AmirFX said...

kepada Karina,
Yohhh... Sekda berolah ehhss... hahahaa... THanks nway... Kelak2 akan ada entry baru...

kepada Sushi Me,
Haha.. Ok2. Takpe.. Komen lam bahasa mesia tapi entry abang am lam bahasa sarawak k?! Belajar sikit2 guna bahasa sarawak... hehe.. Nanti leh ajar..